Hvordan lage en enkel robot som kan flytte

 

1.

Ta det bristede hodet av en tannbørste og trim resten av halsen til bare ca 1/8 tommer forblir festet til hodet.

2.

Legg en tynn stripe med dobbeltsidig klebrig skum langs toppen av børstehodet for å danne en monterbar overflate for de andre komponentene. Borstene selv er nå 'føttene' som roboten din vil skje på.

3.

Løsn to korte lengder av solid kobbertråd til personsøkeren din. La loddet tørke grundig før du forsøker å gjøre noe annet med motoren.

4.

Stikk motoren på toppen av den briste basen med svingakselen vendt bakover, eller vekk fra den avskårne nakke. Sørg for at motoren er sentrert på toppen av klebrig skum, og at dreieakselen er fri for tannbørstens kant.

5.

Legg en av motorens s kobber fører (det spiller ingen rolle hvilken) flatt mot klebrig skum, som strekker seg bakover fra motoren. Stikk myntcellebatteriet fast, direkte over toppen av denne ledningen.

6.

Aktiver busten ved å bøye den gjenværende kobberledningen ned for å berøre toppen av batteriet. Motoren vil begynne å vibrere roboten fremover med en ganske imponerende fart.

Tips og advarsler < / h4>

  • Hvis komponentene dine ikke er sentrert, vil din bustlebote skytte i sirkler, eller til og med spisse over. Omorganisere komponentene og prøv igjen.
  • Å skape en enkel robot i stand til uavhengig bevegelse er en av de mest givende opplevelsene en hobbyist kan ha. Selv om det ikke er så komplisert eller så allsidig som andre robotikkprosjekter, er en autonom robot en likevel et stort eksperiment for å utføre i elektronikk, design og bevegelsessystemer.

    Dette prosjektet kan gjennomføres i form av en 'bristlebot' innen få minutter ved å bruke de riktige materialene, verktøyene og metoden. En bristlebot gjør også et flott leketøy for barna, katten din eller deg selv.