Hvordan lage kunststudio i hjemmet ditt

 

1.

HVA ER ART: 'Kunst bringer noe nytt til eksistens' - Aristoteles. Kunst tåler definisjon. Gi deg muligheten til å oppleve kunst i ditt eget hjem og lage ditt eget kunststudio.

2.

BRUK ALLE RUM: Lag ditt kunststudio i ditt hjem hvor som helst og overalt. Tenk kjøkkengulvet, verandaen din, bakgården, i garasjen, og til og med din trapper og landinger. I mitt hjem startet vår kunststudio i vårt kjøkken. Vi malte gulvet, vi malte skapene, og vi malte hverandre.

3.

RUMM OG KLUTTER: Åpne plass i hjemmet ditt. For å lage et kunststudio i ditt hjem må du rydde opp mellomrom. Kast ut alt. Vurder hva du virkelig trenger og hva du kan avhende. Bruk kurver som bord og lagre rot inni. På kurvbordene kan du lage kunststasjoner trygt for småbarn.

4.

VALLER: Mal veggmalerier på veggene dine. Ingen vegg er av grenser. Vegger gir enorm kunstplass, og i alle rom i huset. Min første veggkunst var et portrett av datteren min da hun var 4 år gammel. En dag, i vår trapphus kunststudio sa hun 'maler meg med en babydrage mamma'. Ikke klarer å motstå hennes forespørsel, jeg klarte å male henne og en drage selv om jeg aldri hadde malt noe før. Bildet viser datteren min i en alder av 7 som står ved siden av sitt drageportrett på en vegg i gangen.

5.

LYSNING: Bruk dekorative og interessante lys over hele hjemmet ditt. Blomlampen på bildet gir bare lite lys, men er festlig og morsom. Overvei å lage lys til ditt hjem kunststudio ut av eksisterende inventar. Personlig hater jeg overliggende lys, typen som er funnet i midten av de fleste soverom, de er sterke og kan kaste uhyggelige bilder. Lampe og sporbelysning er min preferanse. Plasser lys hvor de markerer kunstområder du ønsker å vise eller områder du ønsker å jobbe med. Vær kreativ.

6.

NATURLIG LYS: Hullet inn i rommet ditt er naturlig sollys, dette er det beste lyset du må jobbe med for å lage et kunststudio i ditt hjem. Vurder å åpne vinduer opp til lyset i ditt hjem. Bytt persienner eller gardiner, og vurder å kutte ned store grener som skjuler lys. Dører som har store glasspaneler kan erstatte massivt tre og metall.

7.

Forsyninger: Bruk alt og alt du finner interessant. Tydelige forsyninger inkluderer malinger, pasteller, pensler, papir, lim og glitter. Tenk på brutte glassstykker for mosaikker, materialeutklipp for collager og treutklipp til malingskilt. Nesten alle materialer i ditt hjem kan bli pusset opp og gjort til kunst. Bare fantasien din kan begrense deg. Ikke unngå rot, men når du samler dine forsyninger. Tenk på hvordan du vil lagre forsyninger, begynn med enkle, enkle lagringsmetoder for skap i kjøkkenet ditt, du kan rydde ut. Et kjøkken gjør et flott utgangspunkt for ditt første kunststudio hvis du tror du ikke har noe annet sted i ditt hjem.

Denne artikkelen vil lære deg hvordan du lager et kunststudio i ditt hjem. Som mor til et barn med Aspergers Disorder fant jeg ut at kunstterapi var mest nyttig for hennes vekst og utvikling. Å gi kunstterapi til henne gjennom hele mitt hjem viste seg vellykket. Datteren min er nå 11 og fungerer vakkert. Du kan lage et kunststudio i ditt hjem for ditt spesielle barn eller til din egen personlige glede. Det er enkelt og morsomt.