Slik konverterer du KW til HP

 

1.

Bestem mengden kilowatt du trenger å konvertere. Hvis du begynner med watt, deles først med 1000. For eksempel er 1750 watt 1,75 kilowatt.

2.

Multipliser tallet fra trinn 1 med 0,7457 på kalkulatoren for å konvertere kilowatt til hestekrefter. For å ta eksemplet ovenfor, 1,75 kilowatt x 0,7457 = 1,3 hestekrefter. Ett kilowatt er en mindre kraft enn en hestekrefter, så tilsvarende hestekrefterummer vil være mindre enn kilowattfiguren. Det er bare en enhetskonvertering, så mengden ekte kraft er det samme på samme måte.

3.

Bruk hestekrefterummeret du har beregnet i trinn 2 til en ingeniørssituasjon. De fleste land bruker metrisk kilowatt for kraftenheter, selv om du fortsatt vil finne hestekrefter brukt i USA og noen andre steder for elektriske motorer og mekaniske motorer. Ingeniører bruker til og med av og til terminologi, hestekrefter er praktisk å bruke, og kundene med ingeniørprodukter er fortsatt komfortable med hestekrefter.

Tilbake på 1800-tallet, før ingeniører kunne snakke om standard hestekrefter, måtte de bestemme kraften til en vanlig hest. Etter å ha observert dem for en stund fant de ut at en hest og remskive kunne løfte 33 000 pund en fot på ett minutt. Dette er definisjonen for hestekrefter som fremdeles brukes i dag. Kilowatt-enheten kom senere med utviklingen av metriske systemet og bruken av kilo, meter og sekunder. Kilowatt og hestekrefter måler både fysisk og fysisk kraft, så å konvertere den ene til den andre, må du bare multiplisere med en konstant.