Hvordan tegne påskekyllinger

 

1.

Tegn en halvcirkel i den nederste tredjedel av papiret. Plasser halvcirkelen slik at den buede siden er nederst og den flate siden er øverst. Dette vil være egget.

2.

Tegn to buede linjer som strekker seg oppover fra midtområdet av halvcirkelen. Bøy linjen til høyre utover mot høyre og linjen til venstre utover mot venstre. Linjene skal være langt nok fra hverandre slik at de vil se ut som fuglens kropp.

3. Dra en horisontal oval på toppen av kroppsdelen av fuglen. Dette blir kyllingens hode.

4.

Slett den øverste, flate siden av halvcirkelen og erstatt den med en skrå linje som ser ut som et klekket egg.

5.

Slett en 1-tommers seksjon på toppen av kyllingens hode og erstatt den med tre trekanter av varierende høyde. Dette vil skape effekten av fjær på toppen av hodet.

6.

Tegn to sirkler på ansiktet for øynene, og trekk en diamant i midten av ansiktet for et nebb. Tegn en horisontal oval på hver side av nesen for kinnene.

7.

Farg kyllingen med fargestifter.

Hvis du har barn eller en klasse med barn, vil du kanskje gi dine små med noen ferieaktiviteter. Hvis du feirer en kommende påskesesong, bør du vurdere å lære barna dine å tegne en påskekylling. Hvis du tror at barna dine er for unge til å tegne en påskekylling, kan du tegne en selv og lage kopier for at de skal farges. Uansett har du en hyggelig og rimelig aktivitet for påsken.