Liste over Alexander Graham Bells oppfinnelser

  Du kjenner nok Alexander Graham Bell til mannen som er ansvarlig for telefonens oppfinnelse i mars 1876. Selv om Alexander Graham Bell faktisk oppdaget muligheten for lydbølger å reise over en ledning, er oppfinnelsens liste langt fra begrenset til telefonen. Alexander Graham Bell oppfunnet mange maskiner og utstyr i løpet av sin levetid, fra en oppdrettsmaskin oppfunnet under hans tenåringer til komplekse kommunikasjonsverktøy utviklet for å hjelpe jevnlig å spille mellom døve og hørsel. Bells interesse for kommunikasjonsvitenskap ble ansporet av sin bestefars og fars karrierer i oration og elocution, og ble påvirket av hans mor, som var døve.

Hvete Husker

Alexander Graham Bell utviklet sin første Oppfinnelsen ved 14. alder. Den enkle landbruksinnretningen har til hensikt å fjerne hveteskinn og involvert en nagelbørste og padle koblet til et roterende børstehjul, noe som i stor grad reduserte tiden og arbeidet som måtte kreves for hvete.

Telefon

Alexander Graham Bell satte seg om å utvikle en 'harmonisk telegraf', en telegraf som kunne bære lyd, i 1870-tallet. Inspirert av en feilaktig passasje fra en skrivelse av tysk fysiker Hermann Von Helmhotz, trodde Bell at den menneskelige stemmen kunne bli båret over en ledning. Bell jobbet med Thomas Watson på oppfinnelsen, og deres første store gjennombrudd kom den 2. juni 1875, da parret klarte å produsere en hørbar 'twang' -støy som førte fra overføringsrommet til mottakslokalet. Deres anstrengelser førte til slutt til innlevering av et patent til telefonen, 7. mars 1876; Første setningen ble ikke snakket over en telefonlinje inntil tre dager senere, den 10. mars.

Photofon

Alexander Graham Bells fototelefon, oppfunnet i 1880, gikk foran Marconis radio med 16 år. Det overførte den menneskelige stemmen over lysets bølgelengder, og dermed tjene som verdens første trådløse kommunikasjonsenhet.

Metalldetektor

Alexander Graham Bell utviklet en rudimentær forløper til den moderne metalldetektoren i 1881. Han opprinnelig oppfant enheten i for å finne kule som myrdet president James Garfield. Selv om kulen ikke ble fjernet i tide for å redde presidentens liv, fikk enheten en bredere bruk i mange år før den ble erstattet av moderne røntgenteknologi.

Hydrofoil

Inspirert av italiensk ingeniør Enrico Forlanini ' s arbeid med hydrofoil, Alexander Graham Bell og ingeniør Casey Baldwin utviklet en hydrofoilbåt i 1919. Den brøt hastighetsrekorden på den tiden ved å bevege seg med hastigheter på 60 knop (ca. 70 miles per time).