Hvordan tegne et Paisley mønster

 

1.

Tegn en tåreform (en sirkel med en spiss ende) som er buet på den ene siden, slik at den ser ut til å kurve seg på seg selv. Denne tårformen ligner en apostrof.

2.

Rundt den brede, stumpe enden av tåen tegner du en serie jevnt fordelte sirkler eller prikker som danner en halvcirkel. < /p>

3.

At den spisse spissen av tåen trekker du en mye mindre tåreform, som stikker ut fra samme tårnpunkt og peker mot siden. Gjenta på den andre siden av tåre, slik at tåre ser ut til å ha to små blader eller utvidelser som pokker ut av det.

4.

Tegn en serie jevnt fordelte linjer inne tårform du trakk i trinn 1.

5. Gjenta trinn 1 til og med 4 om og om igjen, tegne tårformer formet med prikker og linjer. Disse tårformene kan alle være akkurat like, eller de kan være litt eller til og med veldig forskjellige. Det er denne variansen og fleksibiliteten som gjør paisley-mønsteret så interessant.

6.

Farge i hver tåreform med forskjellige farger --- rød, blå, gul, brun, grønn og andre farger du ønsker.

Paisley er et mønster som er funnet på vevd materiale som opprinnelig ble introdusert til England i slutten av det 18. århundre. Disse mønstrene kom til England fra Kashmir, India. Kashmir materiale med paisley mønster ble populært for sjaler, og ble så i et århundre. I løpet av denne tiden var etterspørselen etter disse sjalene stor. Vevere i samfunn som Paisley, Skottland, kunne produsere sjaler og selge dem til en mye lavere pris enn Kashmir-importen, og det er for denne byen at mønsteret til slutt kom til å bli navngitt. Paisley-mønsteret er preget av høyt stiliserte tår- eller pæreformede figurer, utsmykket med prikker og linjer. Når du tegner paisley, vær oppmerksom på at mens det ikke er feil eller riktig måte å utføre dette prosjektet på, er det et mønster, og repetisjon av former og linjer er viktig for sammenhengen i bildet.