Hvordan Skrapebok

 

1.

Hvordan Skrapebok
Organiser fotografier. Dette kan gjøres etter tema eller i kronologisk rekkefølge. Hvis du kommer til å lage utklippsbok etter tema, velg ett tema per bok (eksempel: ferier, bryllup, familiegjenforeninger).

2. Velg hvilken størrelse utklippsbok du vil bruke. Det finnes en rekke utklippsbokstørrelser. 8X8, 8½X12 og 12X12. Størrelsen utklippsbok du vil bruke, avhenger av hvor mange bilder du vil vise per side, og som er estetisk tiltalende for deg. Det er forskjellige størrelsesforsyninger som samsvarer med ulike størrelsesskrapbookingsbehov.

3.

Innkjøp
For å starte scrapbooking trenger du et par ting for å komme i gang :
? Scrapbook (forskjellige størrelser tilgjengelig)
? Craft Stick (limpinne som er syrefri)
? Scrapbook Lim (syrefri / arkivsikre monteringskvoter),
? Saks
? Papirtrimmer som vil kutte i en rett linje
? Papir
? Dekorasjoner (dette er på side etter side og er valgfritt, ikke nødvendig)
Den beste tiden til å Kjøpspapir er når butikker som Joann Fabric, Michaels, Archivers og Hobby Lobby driver sitt papirsalg (du kan sjekke for dette i søndagspapiret ditt eller ved å bli medlem av butikken). Ellers kan papir bli ganske dyrt.

4.

Sett opp et arbeidsområde der det er en ren flat overflate. Et kjøkkenbord vil være tilstrekkelig. Jeg foreslår at du sprer forsyningene dine ut slik at de er lett tilgjengelige. Det finnes steder som arkiver som har utstyr som du kan bruke i butikken, for eksempel slag og saks. Dette kan være veldig nyttig for nybegynnere som ikke eier stanser eller dørklippemaskiner. Du må ta med eget lim eller kjøpe det er der.

5.

Det finnes forskjellige måter å nærme seg neste trinn, utformingen.
1) Du kan velge ut det forskjellige papiret du vil bruke til Bakgrunnen og mattingen (papiret som fotografiet vil gå på som vil fungere som ramme for fotografi) samt bildene du vil vise. Du kan matte bildene og deretter spille med hvor du vil at de skal gå på bakgrunnspapir Dette er ikke en eksakt vitenskap. Plassering handler om det som er behagelig for deg. Merk: Symmetri er behagelig for øyet. De fleste scrapbooking er gjort som om du så på en bok (det er en venstre side og en høyre side som samsvarer med tema eller farge). Hvis du har tre bilder på venstre side, vil du kanskje plassere tre bilder på høyre side. 2) Du kan velge ut det forskjellige papiret du vil bruke til bakteppe og matting, samt bildene du vil vise. Du kan organisere bildene på papiret før du begynner å kutte. Dette vil hjelpe deg med å bestemme om du vil kutte overskudd av bilder og hvor tykt du vil at matten skal være. Merk: Dekorativt papir må ikke brukes utelukkende som bakteppe eller matting. Du kan bruke det dekorative papiret som en ramme, topptekst eller bunntekst for oppsettet. Du kan også bruke stanser for å lage dine egne pyntegjenstander.

6.

Merk: Lagre resterende skrappapir. Det kan gjenbrukes på forskjellige prosjekter, eller for å lage koder for utklippsboksidene dine. Etiketter er tomme stykker papir festet til utklippsboksiden der informasjon er skrevet om hva som skal vises.
Merk: Pass på at det du bruker, er syrefritt og arkiverbart, slik at bildene dine ikke blir skadet.
Merk: Elementer som billettstubber og brosjyrer er flotte utsmykking.

7.

Bestem om plassering av objekter før du begynner å lime noe ned. Pass på at tykkelsen på mattet passer på siden, hvis ikke trim den ned. Når du begynner å lime eller bruke monteringskvadratene, vil objekter ikke være enkle å bevege seg rundt og kan skade papiret hvis du prøver å rive dem opp og flytte dem.

8.

Når alt er limt på og festet til papiret, sørg for å la det tørke ut. Hvis du plasserer den i utklippsbuksjetten med en gang, kan det henges fast i ermet eller det kan skiftes. Når det er tørt, legg det forsiktig inn i ermet og flytt på neste fotografier.
Scrapbooking kan virke overveldende når du begynner, ta det sakte og husk å ha det gøy med det. Ta det en layout om gangen. Ikke vær redd for å hoppe over. Bare fordi du gjør en kronologisk utklippsbok, betyr det ikke at du må klippe ut sidene i kronologisk rekkefølge (bare vær sikker på at de ender i riktig rekkefølge når du skal vise dem).

Tips og advarsler

  • Lagre resterende skrappapir. Det kan gjenbrukes på forskjellige prosjekter, eller for å lage koder for utklippsboksidene. av papir knyttet til utklippsboksiden der informasjon er skrevet om hva som blir vist.
  • Elementer som billettstubber og brosjyrer er flotte embellishments.
  • Pass på at det du bruker er syrefri og arkiv trygg slik at bildene dine ikke er skadet.
  • Dette er en artikkel som vil gå deg gjennom hvordan å utklippsbok. Jeg vil høye deg forsyningene du trenger og hvordan du skal begynne. Jeg vil også gi deg innkjøpstips for utklippsbok.

    aarrss.com Copyright © ALL RIGHTS RESERVED.

    aarrss.com Copyright © ALL RIGHTS RESERVED.