Ideer for steinutskjæring

 

Simple Ocean Animals

Carving liten fisk, hvaler, delfiner og jevne sel er en fin måte å komme i gang i steinutskjæringsverdenen. En av fordelene med carving disse dyrene er at de er alle naturlig glatt, med unntak av noen skala mønstre på fisk, de har bare formet appendages og en uniform kroppsform.

Tegn omrisset av dyret som du først hugger på steinen. Du bør prøve å tegne en disposisjon på hver side av steinen. For eksempel tegne dyreprofilen på venstre og høyre side, en forenklet front- og ryggvisning og en topp- og bunnplan. Dette vil hjelpe deg når du skjærer mønsteret ut med en sag. Når det er gjort, trenger disse enkle dyrene bare å bli arkivert i riktig form, slipt og polert.

Simple Jewellery

Du kan enkelt lage enkle smykker med tannstein. Prøv å lage en liten figur for et kjede. Du kan skjære en enkel sommerfugl ut av steinen og vikle brikken i et skinntong for å henge om nakken din. Du kan også lage en liten due form for noen som går gjennom en vanskelig tid. Fordelen med skapninger som sommerfugler og enkle fugler er at deres form ikke er komplisert, og deres vinger gjør at du kan stryke steinbehovet opp på et kjede uten å måtte bore gjennom din carving.

Sjakkstykker

Hvis du har sjakk entusiast i livet ditt, du kan lage sjakkbrikker med tannsteinsnegle ferdigheter. Sjakkbrikkene er flotte fordi stykkene selv er sterkt stiliserte symboler som ikke vanligvis er oversvømmet med detaljer. Dette vil tillate deg å tegne et mønster av et noe som et hesthodet med en liten base nederst på tannsteinblokken din. Et mønster som dette kan opprettes enkelt ved bare å spore venstre og høyre profil på blokken med en blyant og kutte den ut. Når du er ute av steinen, må det gjøres litt mindre form raffinering ved hjelp av små rasp.

Etterbehandling din stein

Etter at du har skåret ut den grunnleggende formen for prosjektet, må du forme figuren for å skape det beste stykke mulig. En liten steinutskårne rasp kan brukes med frem og tilbake bevegelse for sakte å fjerne overflødig stein og gi en avrundet form til områder som snouts og haler. Vær forsiktig når du lager tynne appendager som haler som disse kan enkelt sprekke hvis du ikke jobber med langsom omsorg.

Du kan sand hele skulpturen med et grovt sandpapir og deretter flytte til et høyere sandpapir For å gjøre skulpturen mer jevn, hvis du ønsker det. For å gjøre utskjæringen enda jevnere kan du sandte steinen mens den er våt. Gni olje i det ferdige stykket, kan låses i glans og vise frem stengematerialets farger. Stone carving er en måte å skape et unikt kunstverk eller dekorasjon som kan vare i mange generasjoner. Men denne kunstformen kan også være ekstremt skremmende og ofte mangler folk det mest grunnleggende kravet til å lage et kunstverk - et sted å begynne. Tannstein er det perfekte mediumet for nye steinskjærer som det er veldig mykt, billig og former i vakre farger og fargetoner.