Morsomme fotogaver

 

Spill og leker

Spill er en morsom gave å gi i seg selv. Imidlertid blir de mye mer unike og uventede når de har tilpassede bilder på dem. Spill som Rubiks kube og andre typer oppgaver kan alle ha overflater som egentlig er et bilde av deg eller dine kjære, inkludert kjæledyrene dine! Bobble-head dukker er et unikt element som kan sitte på hvem som helst og har et faktisk bilde av en kjære. Selv spillkort, fotballer, fotballkuler og mange flere typer spillavspillingsutstyr kan gjøres med personlige bilder på dem og er en morsom og overraskende gave å gi.

Klær og smykker

Helt noen klær som du kan forestille deg, kan ha et personlig bilde lagt til det. I stedet for å gi pappa en vanlig slips til jul, kan du få ham til å knytte sammen med alle sine barn på den for å vise seg og nyte. Håndklær er en vanlig bryllupsgave å gi, men de blir mye mer unike hvis de har bryllupsparentens bilde på tvers av dem. Forklær, T-skjorter, tepper, putevar, flagg og mer kan alle bli spesielt unike gaver med tillegg av et bilde. Smykker som låseklosser og klokker og like smykker bokser kan også bli omgjort til morsomme fotogaver.

Husholdningsartikler og diverse varer

Et grunnleggende innrammet bilde kan være en flott gave som kan bli mye mer moro når rammen selv er tilpasset med et navn eller en melding som er trykt på den, eller når rammen faktisk snakker eller spiller musikk. Kaffekopper, nøkkelringer, såpedispensere, museklokker, julepynt, spesialiserte sjokoladebompakker, bokmerker, utklippstavler, kokekar , notisblokker og skjærebrett er alle ekstra eksempler på de morsomme fotogaverideer som du kan komme med. Morsomme fotogaver er en av de mest personlige valgene du kan velge mellom når du uttrykker din generøsitet ved å gi en gave. Bilder kan festes til et stort utvalg av elementer, noe som mottakeren kanskje bruker hver dag. Omtrent alt kan bli omgjort til en fotogave. Tenk på hva slags gave du kanskje vil gi noen. Deretter tar du den gaveideen og krydder den opp ved å gjøre det til en morsom fotogave.