Grunner til å resirkulere aluminium

  Se i en offentlig søppelbeholder, og du vil sannsynligvis se aluminiumsburger. Over 100 millioner aluminiumsbeholdere blir sendt til deponier, kastet et sted som søppel eller forbrent i USA hver dag, ifølge The Aluminum Association. Disse handlingene er

Mindre avfall

Aluminium er det mest resirkulerbare materialet, så ikke gjenvinning av dette metallet er spesielt sløsing. Aluminium drikkebokser kan resirkuleres et ubegrenset antall ganger. Ifølge Aluminium Association, kasserer amerikanerne nok aluminiumsburger for å gjenoppbygge en kommersiell luftflåte hvert par måneder. Foreningen sammenligner å kaste bort en aluminiumskanne til å dumpe seks gram bensin.

Mindre energibruk

Aluminiumgenvinningsprosessen bruker 95 prosent mindre energi enn å produsere aluminium fra bauxittmalm, ifølge Ohio State University (OSU) Extension, og reduserer dermed forbruket av fossilt brensel. Gjenvinning av en aluminiums drikkevare kan spare nok energi til å kjøre en fjernsyn i minst en time.

Renere miljø

Plasser aluminiumsburkene i en resirkuleringsplass i stedet for å kaste dem, bidrar til å holde miljøet rent. En aluminium kan kastes inn i søppel og føres til en deponi, eller en avkjølt i miljøet og ikke hentes, vil fortsatt være der hundrevis av år fra nå, sier Aluminium Association. I tillegg blir fyllplasser full. Gjenvinning av aluminium i stedet for å kaste bort det, forlener bruken av deponier og forsinker behovet for å utvikle nye.

Tjen penger

Du kan tjene penger ved å resirkulere aluminium, spesielt drikkebokser. Du kan også donere penger ved å gi disse boksene til din favorittorganisasjon. Scouting grupper, Habitat for Humanity, dyr shelters, kirker, og mange andre kan bruke aluminium kan donasjoner. Omtrent 24 aluminiumsburger veier et pund, og prisene har variert fra 40 cent til over $1,00 per pund fra 2005 til 2010.