Hvordan lage en lett vekt beaded lanyard

 

1.

Først bestemmer du for fargekombinasjonen. Du har tre fargemuligheter: bugleperlen (B), frøperlen (S) og krystallet (C). Når du har bestemt deg, kan du handle på din lokale perlebutikk eller håndverksbutikk. Hvis du er villig til å vente, prøv å handle online for de beste tilbudene. Jeg foreslår tre nettsteder på slutten av denne artikkelen.

Det beste stedet å finne nøkkelen ringer eller store svingbare clasps er eBay. Lokalt, prøv maskinvarebutikken din.

2.

Bestem på mønsteret ditt. I bildet i snittet gjorde jeg et mønster av s-b-s-b-s-C-s-b-s-b-s. Jeg gjentar dette mønsteret til jeg bruker 12 krystaller. Du kan justere dette mønsteret for å bruke mer eller mindre krystaller eller å plassere mer eller mindre mellomrom mellom krystallene.

3.

Begynn å plassere perler på ledningen. Ikke kutt ledningen til spolen. Bare hold tråden mer gjennom beaded arbeidet når du trenger det. Dette vil spare ledningen og hindre at arbeidet glir av den andre enden!

4.

Hvis du begrenser antall krystaller, begynner du å gjenta sbs-mønsteret til du er halvveis til ønsket lengde. (Ellers fortsett med krystallmønsteret ditt til du kommer halvveis). Jeg gjør normalt beaded lengden på min lanyards 36 ', så mitt halvveispunkt ville være en lengde på 18'. På halvveispunktet er det nyttig å markere dette med et par frøperler og en krystall. Markering av midten vil hjelpe når du starter i den andre halvt å vite når du skal stoppe SBS-mønsteret og begynne å legge til krystaller igjen.

5.

Fortsett SBS-mønsteret til du har så mange på den andre siden som du gjør først Nå begynner du å legge krystallet tilbake i (sbsbsCsbsbs) og gjenta til du har så mange krystaller i den andre halvdelen som du gjør først.

6.

Dette er en go od tid å dobbeltsjekke lanyard er symmetrisk. Legg lanyard på arbeidsflaten, med den midtre perlen en toppen og de to sidene ved siden av hverandre. Sørg for at du har et jevnt antall perler på hver side og at mønsteret samsvarer.

7.

Når du er ferdig med beading, trekk ledningen gjennom den siste perlen slik at du har om en 2 ' hale av ledning. Slip på en krympestreng og enten nøkkelringen eller svivelåsen. Løs tråden tilbake gjennom frøperlen.

8.

Trekk halen gjennom om en halv og en halv av beaded lanyard. Stopp threading på en frø perle, men like før en bugle perle. Trekk ledningen, og la en liten slakk rundt nøkkelringen eller svingelåsen. Bruk crimpverktøyet til å krympe frøperlen.

9.

Kutt ekstra ledning slik at det er en hale omtrent halvparten så langt som bugleperlen. Ved hjelp av tanger, legg den inn i bugleperlen.

10.

For den andre enden, fest på trådspolen, unpolen minst to tommers ledning og kut ledningen fra spolen. Gjenta trinn 7/8/9 for å feste denne enden til nøkkelringen eller svivelåsen.

Tips og advarsler

  • Fleksibel beadingtråd hjelper lanyard sist lenger.
  • I stedet for Swarovski krystaller kan du bruke billigere tsjekkiske eller glassperler for samme effekt.
  • Hvis du virkelig liker krystaller, hører noen ideer for å gjøre lanyarden virkelig skinnende! (1) erstatte 3 mm Swarovski krystaller for frøperlene (2) Fortsett krystallmønsteret for hele lanyard, i stedet for å stoppe etter 7.
  • Den foreslåtte bruken for denne lanyarden er for et ID og en nøkkel eller to. Siden denne snoren bruker små perler, har den foreslåtte beading wire en mindre diameter. Som sådan er størstedelen av ledningen ved denne diameter styrket med 15 pounds. Hvis du legger for mye vekt på det, vil det føre til at lanyarden bryter.
  • Beaded lanyards er en fasjonabel måte å vise din id for arbeid. De kan også holde nøklene, pennene eller brillene. Denne instruksjonen vil vise deg hvordan du lager en lett lanyard med bugle perler og Swarovski krystaller.

    Målet med denne typen lanyard er å ikke legge noen ekstra vekt på nakken din. Det er også så delikat at det ikke vil overstyre det du har på deg. Og det er så enkelt - du kan lage en i alle dine favorittfargekombinasjoner!