Viktigheten av å undervise livssykluser

 

Undervisning Fødsel

Fødsel er en vidunderlig begivenhet som kan hjelpe et barn til å forstå hvor de kom fra. Denne hendelsen kan ses på mange måter. Undervisning om livssyklusen bør ideelt sett starte i begynnelsen av svangerskapet. Selv om det å vise seg en fødsel kan være for mye for små barn, kan eldre barn finne prosessen interessant og kan til og med ønske å hjelpe i fødselsprosessen.

Undervisning om fødselen kan gjøres på flere måter, blant annet slik at barn kan være aktive elever under en faktisk graviditet, og dermed lære så mye som mulig og forstå utviklingen av et nytt menneske. Selv om avl av en hund eller katt for å vise at livsgivende prosessen kan gjøres, anbefales det ikke på grunn av det høye antallet strays og uønskede kjæledyr. Imidlertid kan fisk, mus og andre raseaventer ofte brukes på grunn av deres komprimerte livssykluser.

Undervisningsendringer

Endringene i livet fra fødsel til ungdom er i mange tilfeller svært slående. Menneskelige babyer gjør betydelige fremskritt i funksjon og evne innen dager. Valper og kattunger åpner ørene og øynene sine innen en uke etter fødselen. Gnagere går ofte fra hårløse til hårete i en uke, vokser raskt. Fisken vokser raskt i størrelse og spiser noe som passer i munnen i denne alderen.

Undervise barn om hvordan livet endres når de blir eldre, kan forbedre deres selvforståelse og gi dem mulighet til å stille spørsmål de ville normalt ikke spørre.

Læringslæring

Læring er svært viktig for hele livet. Lære hva du skal spise, når du skal spise, hvor du skal eliminere, og hvordan du skal fungere i samfunnet der de lever, er viktig for alle levende vesener. Uten denne læringsprosessen ville enkeltpersoner ikke vite hvordan de skal reagere på andre og ville ikke forstå at annet liv er nødvendig for sitt eget liv.

Undervisning i læringsprosessen kan gjøres ved å trene en valp eller vise en barn hvordan et foreldre dyr lærer det ungt.

Undervisningsdød

Døden er den vanskeligste delen av livssyklusen for de fleste. Dette er fordi å miste noen de elsker og står overfor uunngåelighet av deres egne dødsfall, er smertefulle. Undervisning i livssyklusen og utelukkelse av død kan føre et barn til å tro at ting lever for alltid. Imidlertid kan undervisning i døden hjelpe dem å forstå at ting slutter, og det er ingenting de kan gjøre for å forhindre døden til et dyr eller et annet liv.

Selv om ingen vil ha noe forfalt, skapninger med raske livssykluser, som fisk og noen gnagere, kan hjelpe et barn til å forstå døden. Ikke å beskytte et barn fra en elskedes død, kan også hjelpe et barn til å komme seg til tapet. Selv om dødsdetaljene kan hoppes over, kan det hjelpe et barn å forstå at døden er nødvendig, og kan føre til samtaler som ellers ikke ville ha skjedd, og hjelpe både foreldre og barn med å miste tap.

Undervisning Respekt

Av forstå livssyklusen og hvordan den knytter seg til den menneskelige arten, kan elevene bedre forstå og respektere alt liv, inkludert andre mennesker og andre arter. Respekt er viktig for en lykkelig og sunn verden, og livssykluser kan bidra til å bringe respekt for denne verden. Hver levende ting har en livssyklus, og ved å forstå at den forbinder oss alle sammen. Livssykluser er rundt oss. De er en del av oss og en del av hver levende ting. Forklare og illustrere livssykluser kan være en viktig milepæl for barn, og hjelpe dem å lære seg bedre å respektere og ta vare på dem rundt dem. Dette kan vises på mange måter og kan hjelpe barn til å forstå og håndtere død, fødsel og hverdagslige endringer og vekst rundt dem.