Hvordan lage en Lowfire leire Egnet for brannpotte

 

1.

Fjern et område på 20 fot i diameter av alt som kan ta i bruk, inkludert papir, gress, blader, kvister, trær, busker, bygninger eller kjøretøy. Sprøyt området utenfor 20-meters diameter-sirkelen med vann for å unngå fare for brann fra kull eller ask. Har en hageslange, 5-liters bøtte med vanlig vann, 5-liters bøtte med sand og en stor ABC-brannslukningsapparat ved siden av brannen din, og bruk dem når det er nødvendig.

p> Grav brannkassen i det eksakte sentrum av ditt rydde område. Velg en uke når det er absolutt ingen sjanse for regn, da den ildfaste sementen vil ta minst 48 timer å tørke helt før avfyring. Bygg og tilfør en brann til den brenner lyse oransje i din barnehage. La det brenne ned over natten. Dette tørker jorden riktig slik at sementen vil kunne kurere. Hvis du ikke tørker jorden rundt pitens omkrets, vil fuktighet fra bakken hindre at ildfast sement binder seg til veggene og tørker.

3. Etter din brann pit er kult, rengjør det grundig ved å skrape ut så mye aske og forkullet som mulig, til alle overflater er jevne, bakte jord. Bruk en gammel kost og kullblokk for å feie opp gjenværende fin aske. Spar asken og delvis brent kul til komposthopen.

Gå til ditt lokale ovn- eller støperiforsyningsfirma og kjøp nok ildfast sementblanding for å justere gruven med et minimum av 4 tommer sement. Dette vil trolig være to 50 pund poser. Ifølge Gypsy Wilburn, 20 års industriell smed, kan du erstatte 100 prosent leiregenerisk kattunge, siden den har samme sammensetning som ildfast leire og er betydelig billigere. Bland sement / leire med vann i et blandetrykk til det er milkshake tykt. Bruk en trowel til å justere branngraven din med minst 4 tommer av leireblandingen.

5.

Tillat leireblandingen å kurere i 48 timer eller til midten av brannen pit føles ikke noe kjøligere enn den omgivende bakte jorden.

6.

Linj hele puten, inkludert kantene, med selvstartende kullbriketter. Fyll pit med hardvedved til den er opphøyd minst 12 tommer over toppkanten. Har flere kjemiske brannslukkere tilgjengelig i tilfelle kul eller aske starter en brann utenfor gropen, da eksponering for vann etter at brannen er tent, vil ødelegge brannputen. Ifølge Senecaville, Ohio, frivillig brannmann og EMT Norman W. Wheeler, kan bålene enkelt brenne ut av kontroll og bli brannfeller. Det er viktig å ha brannundertrykkingsverktøy på plass. Det tar bare 2 minutter for en bolig å bli fullt involvert i en brann, og det tar vanligvis minst 10 til 20 minutter å reagere på en brann.

Lys kullet i skumringen i minst fire jevnt fordelte steder, og prøver å starte brannen så jevnt som mulig rundt alle kanter. Hvis brannen brenner ned, må du forsiktig legge til mer tre til brannen din har 'brølt' i 2 til 3 timer. La det brenne sakte over natten. Hold et bestemt brannmørtel i brannen til den er nede. Kullet i bunnen vil være ekstremt varmt, og en liten vind kan forårsake katastrofe. La brannkassen avkjøles til uteluftstemperaturen. Etter det er brannkassen din forseglet. Det ildfaste fôret skal vare i flere år, med bare sporadisk patching ved hjelp av forblandet komfyr og ovnsement.

Tips og advarsler

  • Kontakt din lokale brannvesen før du begynn å sikre at det ikke er et brennende forbud i kraft for ditt område.
  • En lined brannkasse holder varmen mer effektivt. Det ser også bedre ut enn et enkelt hull i bakken. Hvis det er gjort riktig, vil fôringen vare i mange år med bare mindre patching av små sprekker i mellom brennstoff.