Hvordan male en rask u0026 amp; Enkel veggmuraldesign

 

1.

Først bestem deg hva du vil male på veggen. Du kan tegne ideen din på gjennomsiktigheten, eller bare finne bildet du vil ha på et bilde og (ved hjelp av en laser- eller blekkskriverstasjon) skrive ut bildet direkte på gjennomsiktigheten.

2.

Legg deretter gjennomsiktigheten på projektoren og projiser bildet på veggen. Pass på at projeksjonen er den riktige størrelsen (dette kan justeres ved å øke / minske avstanden mellom projektoren og veggen. Når bildet er akkurat som du vil, skisser designet på veggen med en blyant.

3.

Nå er du klar til å male! Bruk blyantens disposisjon som en veiledning, maler bildet på veggen. Du kan holde bildet projisert på veggen hvis du vil - det kan hjelpe Hvis du bruker et veldig opptatt design med mange farger og detaljer.

Tips og advarsler

  • Overheadprojektorer er tilgjengelig på nesten alle skolene , og ofte på ditt offentlige bibliotek. Hvis du vil kjøpe en, er det relativt billige versjoner tilgjengelig på de fleste butikkene for kunst / håndverk.
  • Pass på å bruke riktig pensel ... Når du skal male detaljerte områder , bruk en mindre børste. Bruk en større børste for å fylle ut områder.
  • Hvis du vil kunne vaske veggen, kan du vurdere å bruke et beskyttende klær. Dette er (typisk) en spr ai som kan kjøpes på en hvilken som helst håndverksbutikk.
  • Jo nærmere projektoren er på veggen, jo mindre blir projeksjonsbildet. Jo lengre bort projektoren er, desto større er bildet.
  • La malingen tørke grundig før du legger på et beskyttende klær (hvis ønskelig).
  • Har du noen gang ønsket å male noe på en vegg i hjemmet ditt, på kontoret eller i skolen, men er redd for at du gjør en feil? Dette er en idiotsikker måte å male en veggmural på - selv om du ikke har det NOE kunstnerisk ferdighet!