Skrive Contest Ideas

  En skriftlig konkurranse er en måte å oppmuntre studenter eller samfunnsmedlemmer til å utvikle sine skriveferdigheter når de arbeider mot et sluttmål. Skrivekonkurranser kan brukes til å søke brikker til publikasjon og kan tiltrekke seg en rekke nybegynnere og erfarne forfattere. Når du planlegger konkurransen, vurder hvem konkurransen vil være åpen for og konkurransemålet som vil motivere forfattere til å gå inn i sitt arbeid.

Oppdatert mottak eller oppdrag

Hvis din skole eller organisasjon ønsker å oppdatere sitt oppdrag eller motto , kan du holde en skriftlig konkurranse for ansatte, studenter, klienter og komponenter for å lage den nye versjonen. På denne måten sørger du for at mottoet og oppdraget er skrevet av folkene som er berørt av dens gjennomføring og skape en følelse av fellesskaps eierskap av mål og vekst. Be deltakerne å lage en ny versjon som uttrykker forståelsen av hva organisasjonen skal jobbe for, og sørg for å legge ut noen spesifikke ordtall som er nødvendige for tegn og plaketter. Som en belønning kan du gi pengepremier eller donere varer fra lokale bedrifter, og sørge for at forfatterens navn vises med deres vinnende oppføring på en fremtredende plassering.

Personlig oppgave

Hvis du er interessert i å søke Manuskripter i ulike stiler og formater, sponser en personlig essaykonkurranse. På grunn av den personlige karakteren av den personlige karakteren, vil du motta oppføringer som varierer mye i emne, sammensetningsstil og språk, noe som gir en mer interessant Personlige essaykonkurranser kan være spesielt nyttige i terapigrupper eller når de arbeider med en befolkning som har gjennomgått traumatiske livshendelser fordi de oppfordrer forfattere til å utforske problemer som er vanskelig å snakke om.

Reiseskriving

Mange håper forfattere drømmer om en dag å bli en reiseforfatter som blir betalt for å utforske verden og fortelle historier. Oppfordre utviklingen av beskrivende ferdigheter og fortellinger ved å være vert for en reise skriftlig konkurranse. han konkurranse kan være åpen for nesten alle grupper av mennesker, og kan fokusere på en rekke steder. En av de viktigste tingene for en aspirerende reiseforfatter er klipp, så vinnerne av konkurransen skal bli publisert i lokale aviser, høyskolelitterære tidsskrifter eller små magasiner. For et nytt regionalt magasin, kan du holde en konkurranse om den beste artikkelen som vil lokke besøkende og gi en premie av publikasjon og kontanter.