Slik skjermer du ut på et budsjett

 

1.

Det første trinnet er å lage rammen (dette vil i hovedsak være pressen). Stram et tett maske eller tett vevet polyester stoff rundt en treramme og fest med en stiftpistol. (En broderibøyle kan også erstatte som ramme.)

Legg rammen med forsiden ned på en flat overflate og stencil bildet ditt (eller ordene) på stoffet med en blyant. En annen metode for å plassere bildet på skjorten er å holde en limpenn i stoffet. Sørg for at stoffet hviler på bordet, og at bildet er plassert akkurat som du vil se det på skjorten.

2.

Deretter vil du vende rammen over, slik at du nå ser på forsiden. Bruk en vannbestandig lim (for eksempel Mod Podge) og en pensel, fyll inn all negativ plass. Det er, lim limet rundt din stenciled bilde - noe område som ikke er forseglet med limet vil overføre til skjorten. Hvis du brukte en limkartong, vil du ønske å male limet på baksiden for å holde disse områdene fra å samle lim. La limet tørke helt (ca. 30 minutter).

Gjenta stencilingprosessen en gang til for å sikre at alle de små hullene rundt bildet er fullstendig fylt inn og la det tørke i ytterligere 30 minutter.

3. < / p>

Nå er du faktisk klar til å skrive ut! Plasser en t-skjorte, eller hva annet du kanskje vil skrive ut på, på en flat overflate. Legg et stykke papp mellom lagene på skjorten for å hindre at blekk bløder gjennom til motsatt side, og avgjør hvor du vil plassere bildet.

Legg rammen med forsiden ned på t -shirt, være sikker på nøyaktig plassering av bildet. Plasser en god mengde tekstilblekk (selvfølgelig) fargen (e) etter eget valg i rammen (på maskerte maskenett), og bruk en gnist eller et stykke papp, sprer bleken jevnt over området til skrives ut. Når du er ferdig, skyll forsiktig rammen bort og la blekket tørke grundig.

Viola! Du har laget en t-skjorte! Det siste trinnet er å forsegle bildet på skjorten. De fleste tekstilfarger tyder på at du legger et stykke papir på hver side av bildet, og varm jern hver side i ca 3 minutter. Dette sikrer at skjorten kan vaskes og tørkes uten at bildet ditt forsvinner.

Tips og advarsler

  • Følg instruksjonene nøye når du bruker tekstilblekk. Tillat å tørke helt, og sett med et varmt strykejern. Dette vil sikre at bildet vil vare gjennom vasken!
  • Som alle prosjekter er det en liten del av opprydding. Hvis du vil gjerne bruke skjermen, bør den vaskes med litt såpe og varmt vann. Pensler kan også brukes på nytt på samme måte.
  • Ikke glem å plassere pappa under laget du skriver ut på! Stoffblekk kan bløde gjennom noen materialer!
  • Tenk deg at du nettopp har startet ditt eget firma, og du vil lage noen t-skjorter med firmaets logo for dine ansatte. Eller kanskje du vil gjerne gjøre noen flygeblad til å annonsere ditt grand opening salg. Skjerm utskrift er en populær teknikk som ofte brukes til å skrive ut skjorter, plakater og flygeblad, og til og med lage kunst, som Andy Warhols arbeid. Jeg vil gjerne ta litt tid til å forklare prosessen med silketrykk til deg. Skjerm utskrift er en enkel og underholdende måte for deg å reprodusere dine ideer og legge kreativiteten til jobb!