Hvordan tegne graffiti på papir

 

1.

Legg ut rammen og sammensetningen av ditt grunnleggende design i enkle geometriske former og linjer. Hvis du tegner figurer i komposisjonen, bruk former som sirkler for hodene, lange ovaler for brystet og enkle linjer for armer og ben. Husk at enhver figur du lager i en graffiti-stil, skal ha et litt trekantet utseende til hele figuren. Dette vil bety at skoene og de nedre buksene i figuren vil være veldig dristige og brede.

Hvis du lager bokstaver i graffiti tegningen, legger du ut ordet eller setningen lett i blyant for å være sikker på at den passer inn i komposisjonen. Kontroller at avstanden mellom bokstavene er riktig. Bokstavene skal også overlappe litt. Hold formen på bokstavene i grunnleggende linjer på dette stadiet, siden du vil legge til flere detaljer senere. Og pass opp for typoer!

2.

Begynn å legge til flere detaljer i rammearbeidet du har opprettet. Legg parallelle linjer rundt armene og bena for å legge til mer volum på lemmer. Legg nesen og munnen til ansiktene på dine graffiti-tegn. Lag nesene med små sirkler og munnen med en stor buet linje. I mange graffiti kunst bilder, er øynene av tegnene skjult av hatter eller hetter for å legge til mysterium og personlighet. Du kan blokkere hatten eller hetten med en buet linje over tegnets hode.

Klem ut bokstavets form ved å tegne parallelle linjer rundt hver bokstav. Du bør streve for å lage en litt buet bobleform til disse bokstavene. Pass på at venstre bokstav overlapper riktig bokstav litt. Bokstaver skal også være litt bredere nederst enn toppen.

3.

Spor en svart blekkpenn over alle linjene på graffiti-tegningen du ønsker å beholde. La blekket tørke og bruk en knaddet viskelær for å fjerne alle blyantlinjer. Dette vil sikre at du har en skarp og ren mal av linjekunst å bruke. Legg til skygger hvis du liker tykke, svarte linjer under områder som haken, kanten av en hette, lue eller hette og under ermene.

Farg din graffiti tegning med kunst markører. Bruk dyre primære farger på tegningen. Bruk gratis farger, for eksempel kan en rød eller oransje hette kompenseres med blå bukser. La markøren tørke og legge til høydepunkter med fargede blyanter. Velg en nyanse med farget blyant som er noen nyanser lysere enn markøren, og legg til disse høydepunktene i seksjonene som vil få mest mulig lys som de øvre hjørner av bokstavene eller toppene av figurer på figurene.

Tips og advarsler

  • Du kan lage miniatyrskisser ved å tegne flere små løse skisser for å få en ide om utformingen før du legger den til papir.
  • Pass på at blekket tørkes grundig før du bruker viskelæret, eller bildet vil smelte.
  • Graffiti hopper på publikum med kraftig og stemningsfull energi, dristige farger og ubestridelig stil. Graffiti må også opprettes i nattens omslag, i hemmelighet, som det ofte er frowned på eller bare rett og slett ulovlig. Det er derfor å tegne graffiti på papir, et godt alternativ. Du kan fange stilen og bildene av denne unike kunstformen fra komforten til ditt eget hjem uten å måtte snike deg rundt skremt i mørket. De samme prinsippene gjelder, men du, som kunstnere vil ha mer fleksibilitet arbeider på papir enn på lerret av en murvegg.