New York Public Library Benefits

  Dagens offentlige biblioteker gir deg fri tilgang til en rekke materialer, inkludert bøker, DVDer, CDer og digitale nedlastinger. New York Public Library tilbyr disse fordelene, men gir deg også andre fordeler hvis du blir en betalende bidragsyter. har fem nivåer av betalt medlemskap som hver tilbyr varierte fordeler. Det meste av medlemsavgift er fradragsberettiget.

Gratis medlemsfordeler

Å skaffe et bibliotekskort med New York Public Library gir deg tilgang til datamaskiner, slik at du kan bla gjennom Internett, skriv og skriv ut dokumenter og kjør programvare installert på datamaskinen. Du kan også sjekke ut bøker, DVDer og andre referansedata. I tillegg tilbyr biblioteket gratis klasser og utstillinger, inkludert tastatur og datakurs, foto og kunst utstillinger og samtaler av publiserte forfattere.

Betalte medlemsfordeler

Biblioteket gir tilgang til ulike fordeler, avhengig av ditt betalte bidragsnivå. De forskjellige betalte nivåene er 'Venner av L Ibrary, 'Conservators Program', 'Young Lions', 'Library Cubs' og 'Schomburg Society.' Eksempelfordeler inkluderer rabatter for å handle i bibliotekets butikk, bak kulisser i samlinger, invitasjoner til høyttaler forum og reservert sitteplasser ved galas og andre hendelser.

Fellesskapets oppsøkelsestjenester

Biblioteket driver en avdeling for opplæring av fellesskap som retter seg mot utvalgte tjenester til ulike målgrupper. Biblioteket har for eksempel tjenester for voksne over 50 år, voksne som bor i sykehjem, innvandrere, fengslede New Yorkere og medlemmer av den hjemløse befolkningen. Det er også tjenester for funksjonshemmede og institusjonaliserte personer.