Slik kjøper du en Iwata Airbrush Compressor

 

1.

Bla gjennom hele linjen til Iwata kompressorer på Iwata-Medea nettsiden. Du finner en lenke til dette nettstedet i ressursdelen nedenfor. Selv om du ikke kan kjøpe en kompressor fra dette nettstedet, er det et flott sted å starte fordi det har oppdatert produktinformasjon og omfattende detaljer om alle tilgjengelige Iwata-produkter. Utfør din første undersøkelse på dette nettstedet for å finne ut hvilken kompressor eller kompressor som er best Passer dine behov.

Gjennomfør et eget søk for hver spesifikke Iwata kompressormodell du vurderer på et stort shopping aggregat som Amazon. Du finner en link til Amazon i ressursdelen nedenfor. Dette er den beste måten å få et stort utvalg av priser på, og det er helt mulig at du også finner den beste avtalen der. For øyeblikket fokuserer du bare på prisklassene for hver kompressor du er tenker på å kjøpe slik at du kan eliminere muligheter som ligger utenfor ditt prisklasse.

3.

Ring til de finere kunstleverandørene i ditt område for å se om de har modellene du 'Er interessert i. Hvis de gjør det, spør etter priser og skriv dem ned. Hvis de ikke spør, om de vil være villige til å bestille den du vil og hvor mye det vil koste. om retur-, erstatnings- og garantipolitikkene i hver butikk. Hver Iwata-kompressor leveres med en års produsentens garanti, men det er verdt å se om utvidede garantier er tilgjengelige gjennom selgeren.

4 .

Søk etter de valgte modellene dine på kunstleverandørnettsteder. Noen lenker finner du i ressursavsnittet. På hver nettside kontrollerer du retur, erstatning og krig ranty politikk. Det er også viktig å sjekke fraktpolicyene. siden de fleste av disse kompressorene koster noen hundre dollar hver, kan du oppleve at noen selgere vil sende dem gratis. Vær forsiktig hvis en selger tar betalt for frakt, ettersom mange av disse kompressorene er ganske tunge.

5.

Kontroller shopping aggregatene som Amazon en gang til, og sammenlign prisene du fant på lokale butikker, kunstleveranser og i Amazonas resultater. Sørg for at du fakturerer fraktkostnader i din endelige kostnadsanalyse, og avgjør hvilken selger som tilbyr den beste avtalen.

6.

Kjøp kompressoren fra din valgte selger. Hvis du kjøper online, må du kanskje ha et stort kredittkort for å fullføre kjøpet.

Iwata er et av de ledende navnene i profesjonelt airbrush-utstyr. En kompressor er en av de grunnleggende nødvendighetene i ethvert airbrush kit, og de kommer i forskjellige former og størrelser, inkludert noen som er små nok til å passe i ryggsekken. Alle Iwata-kompressorer vil fungere sammen med annet Iwata-utstyr, så de største utfordringene ved å kjøpe en kompressor er å velge riktig modell og finne den laveste prisen.