Slik bruker du Adobe Photoshop Cs2

 

1.

Dobbeltklikk på Adobe Photoshop-ikonet på skrivebordet på datamaskinen. Hvis du ikke har et snarveisikon for programmet, kan du åpne det ved å gå til Start-menyen og finne det i programlisten.

2.

Gå til 'File 'øverst til venstre i programmet og deretter gå til' Åpne 'og legg inn et bilde du ønsker å jobbe med. Det kan være en hvilken som helst type bilde du har lagret i mappen Mine bilder.

3.

Se på verktøylinjen på siden av bildet ditt. Det er seks verktøy i den første delen som primært brukes til å kutte, lime og fremheve deler av bildet ditt. Et viktig verktøy i denne delen er 'Lasso' -verktøyet. Dette verktøyet lar deg spore en oversikt over objektene i bildet slik at du kan jobbe spesielt på den aktuelle delen av bildet.

4. Bruk 'Beskjær' verktøy for å klippe og trimme bildene dine. Du kan også bruke denne funksjonen til å endre størrelsen på bildet helt, gjøre det mindre eller øke størrelsen.

5.

Bruk 'Flytt' -verktøyet til å flytte objekter eller lag av fotografere til forskjellige steder i det samlede bildet. Du kan markere og flytte forskjellige objekter og endre størrelsen på objektene.

6.

Bruk pensler og andre malingsverktøy i den andre delen av verktøyene i verktøylinjen for å fylle ut, maling og legg til design på bildet ditt. Du kan bruke et spray paint verktøy, en vanlig pensel, og til og med airbrushes for å lage unike design. Du kan også legge til forskjellige typer pensler fra Internett i programmet.

7.

Bruk 'Layer' -verktøyet til å jobbe på en del av bildet uten å bekymre deg om rote opp de andre lagene. Du kan også legge til og manipulere lagene for å skape unike effekter som tåke, blod og mange andre effekter for å forbedre bildene dine.

Adobe Photoshop er et av de mest populære bilderedigeringsprogrammene i dag. Profesjonelle fotografer, grafikere og fotografentusiaster bruker også dette programmet til å endre, manipulere og berøre fotoprosjekter. Å lære å bruke programmet og bli kjent med alle sine verktøy kan ta litt tid og praksis, men når du har mestret programmet, vil du kunne lage flotte kunstverk ut av vanlige bilder.