Common House Bugs i Colorado

  Insekter er vanlige for de fleste huseiere. Noen er skadedyr, andre er sjelden sett i det hele tatt, og andre kan faktisk faktisk være nyttig for noen mennesker, ved å kvitte seg med mindre insekter. Colorado hjem er besøkt av en rekke forskjellige bugs gjennom året.

Edderkopper

Det finnes flere edderkopper som ofte finnes i hus i Colorado, selv om det er sjelden at noen edderkopp finnes i eller rundt hjemmet for å ha en farlig bite. Mange anser disse edderkoppene som skadedyr, men hus edderkopper er faktisk en viktig og gunstig form for skadedyrsbekjempelse, og spiser mindre insekter de kommer over.

De fire vanligste edderkoppene som finnes i Colorado hjem er trakt, spindelvev, kjeller og sac edderkopper. Trekk edderkopper er de vanligste og ofte forveksles med den farligere brune ekko edderkoppen. Spindelvevspinnene, også kjent som hus edderkopper, har en liten, pæreformet kropp og bevarer klare masser av bånd i mørke hjørner av hjemmene. Kjeller edderkopper har lange, tykke ben og er ofte funnet i kjellere, garasjer og små crawlspaces. Sac edderkopper er vanligvis sett i hjem om natten i løpet av høsten.

Boxelder Bugs

Boxelder bugs er et annet vanlig hus insekt i Colorado. De ses normalt fra høst til vår. Resten av året finner de seg i kvinnelige boxelder-trær, hvor de passer sammen og legger eggene sine. Disse små insekter er omtrent 1/2-tommers lange som voksne, og har svarte og røde merker langs ryggen. De prøver noen ganger å spise husholdningsplanter, men forårsaker ikke mye skade. De er for det meste bare et plage som kryper rundt husene til det kalde været går.

Indian Meal Moth

Et av de mer irriterende insektene funnet i Colorado hjem er den indiske måltidsmoth. Disse små, grå moths vokse ca 3/8 av en tomme lang, med en vingspenn på ca 5/8 av en tomme. Voksen moths ofte komme i veien som de flyr gjennom hjem. kan imidlertid bli kvitt ganske enkelt, men larverne, derimot, utgjør risiko for folks pantry. De kan lett angre pantry matvarer som korn, urter og krydder, frokostblandinger, ris, tørre supper, tørket frukt og grønnsaker. Alt som er lagret i en tynn pose, er i fare. For å hindre en infestasjon, kjøp lufttett, insektbestandig oppbevaringsbeholder og overfør pantry-elementer inn i dem.