Art Lessons Plan

 

Grunnleggende verktøy og materialer

Lær de grunnleggende verktøyene og materialene som er tilgjengelige. Kunst omfatter en slik rekke medier og teknikker, så det er ikke praktisk å forstå alt om alt verktøy og materiale. En nybegynners guide er en utmerket måte å få oversikt over kunstverdenen. Du kan finne mange begynnende kunstbøker på en bok eller hobbybutikk, samt gode online kilder, se ressurser.

Kunstneriske medier

Noen artister liker å bruke en rekke medier, mens andre foretrekker spesialitet, som skisse, male eller arbeide med leire. Mediet som en kunstner velger, kan være noe hun kan gjøre bra, eller hun kan ganske enkelt foretrekke mediet. En introduksjon til kunst og dets forskjellige medier finnes i begynnelsen av kunstbøker eller til og med på en av de mange nettstedene som er viet til læringskunst.

Begynn med skissen

Uansett medium er skisse en av de grunnleggende ferdighetene de fleste kunstnere bruk. Noen er bedre enn andre, men minst en liten grunnleggende skisseevner er nødvendig for å forfølge de fleste former for visuelt kunstnerisk uttrykk. Det er flere nettsteder som spesialiserer seg på å lære nybegynnere hvordan man skal skisse, for eksempel drawingCoach.com.

Utforsk Andre medier

Mange kunstnere begynner å skje tching, deretter fortsett å eksperimentere med ulike maleri metoder. Få en begynnelsesbok på oljemaleri eller akrylmaleri teknikker fra din lokale hobbybutikk. Du kan også ta en online introduksjonskurs. Den beste måten å lære et annet medium på er å hoppe rett inn og male noe. Læringskunst er først og fremst et spørsmål om å gjøre det, men det finnes opplæringsmetoder tilgjengelig for å hjelpe den aspirerende kunstneren. Enten du er en kunstinstruktør som ser etter en lektionsplan for studenter eller du lærer deg selv, er valg av en strukturert læringsmetode nøkkelen til en vellykket utdanning i kunst.