Vincent Van Goghs Starry Night History

 

Starry Night over Rhône 1888

Denne tidligere Starry Night blir ofte overset. Malet med olje på lerret, har scenen en lignende fargevalg og bølgete teknikk. Det markerer et tidligere forsøk Van Gogh laget for å male om natten og fange det han trodde var lys, levende og kraftig.

Dimensjoner

Starry Night, malt i 1889, er olje på lerret, som måler 29 inches av 36 1/4 inches.

Innstilling

Maleriet fokuserer på himmelen over en liten by med et stort tre i forgrunnen. Byen er basert løst på Saint-Remy mens himmelen er konsentrert av Van Goghs fantasi.

Fargeskjema

Maleriet består for det meste av blues, greener og gule, kombinert i virvler og forskjellige fargetoner. Sterkt kontrasterer lyse og mørke nyanser i både forgrunnen og bakgrunnen.

11 Stjerner

Vincent Van Gogh var en religiøs mann for det meste av livet og trakk en kirke tårn inn i maleriet. Mange tror de 11 stjernene i maleri betyr et sitat i Genesis som viser til 11 stjerner. Dette er så langt ubevisst.

Reproduksjon

Starry Night har blitt replisert mange ganger, det er en av de mest kjente bildene i moderne kultur. funnet i trykk, kalendere, bambushengsler, magneter, skjermsparere og mange andre medier. En av de mest berømte bruksområder av maleriet er Don McLeans sang 'Starry, Starry Night', som er basert på maleriet. Starry Night er en av Vincent Van Goghs mest berømte verk, og ble nylig vist på Museum of Modern Art (MoMA) i New York City, New York. Maleriet har inspirert mange på grunn av den unike teknikken og stilen Van Gogh ansatt.