Hvordan tegne dyr trinn for trinn

 

1.

Med en blyant begynner du å skisse veldig grunnleggende figurer. Denne tegningen av en elefant ble laget av å se på et bilde. På dette stadiet er detaljer ikke viktige. Bare enkle former , som sirkler, kvadrater, rektangler osv. Prøv å glemme at du tegner et dyr i det hele tatt.

2.

Neste, koble de grunnleggende formene med linjer. betydelig mørkere enn skisselinjene. På dette tidspunktet bør du begynne å gjenkjenne tegnet av tegningen.

3.

Neste tilleggsverdi. Dette betyr at du ser etter hvor lys eller mørk hver av De grunnleggende figurene er. Kopier alle verdiene. Prøv å etterligne dem nøyaktig. Ikke vær bekymret for å tegne detaljer på dette tidspunktet. Bare se etter områder av mørk, medium og lys, og skygge dem inn.

4.

Legg til detaljer og tekstur. Når de fleste prøver å tegne dyr, har de en tendens til å hoppe over til dette trinnet. Men uten riktig grunnlag for grunnleggende former, linjer og verdier kollapser tegningen på seg selv. Det er bare som å bygge en bygning. Rammen må gå opp først, deretter veggene, deretter maling og tapet. Nå vet du hvordan du tegner dyr.

Tips og advarsler

  • Fokuser virkelig på å gjøre de to første trinnene riktig. De er avgjørende for enhver tegning.
  • Fortsett å trene! Tegne dyr er ikke en lett ting å gjøre!
  • Å lære å tegne dyr er å være en utfordring. Det er et emne med så mye variasjon som omtrent alt, og kjennetegn er ekstremt vanskelig å fange på papir. Å gjøre vanlige feil kan legge til den elendighet som noen mennesker opplever når de prøver å tegne et favorittdyr eller kjæledyr. Trinnene nedenfor vil hjelpe deg med å komme deg på rett spor, uansett om du er nybegynner eller har litt erfaring med å tegne allerede.