Hvordan tegne et fly fra siden

 

1.

For å tegne et fly må du først glemme at du tegner et fly. Tegn en sideveis 'V' med en avrundet spiss. Dette vil være nesen til flyet.

2.

Tegn nå en fin lang linje som er koblet til den nederste delen av 'V.' Linjen bør kurve opp litt mot den fjerne enden, og halvveis gjennom du bør tegne en opp-ned 'u' formet stykke som mangler (som noen tok en bit om det). Fra den øvre delen av 'v,' tegne en hovedsakelig rett linje helt til baksiden av flyet, men med et 'hump' på forsiden.

3.

Nå for å tegne en flyfløy, tenk bare på en trekant med en avrundet spiss. Det er alt det er, en trekant. Tegn den første som kommer ut av 'bitt', som du tok ut av din andre linje. Tegn den andre en litt lenger tilbake ut av toppen av flyet. begge skal lene seg diagonalt mot baksiden av flyet. Vingen i ryggen (den som er lengre unna) bør også trekkes litt mindre enn den nærmere vingen. Tegn et rektangel som kommer ut av halen, og deretter to trekant Disse trianglene skal vende mot motsatte retninger (en diagonalt fremover og en bakover).

4.

Tegn nå vinduene, motorene og de andre detaljene. liten øvelse, kanskje du vil kunne lære noen andre å tegne et fly.

Å prøve å tegne et fly fra siden kan være vanskelig, men disse trinnvise instruksjonene vil hjelpe deg med å lykkes. Flytegningen blir brutt ned i enkle linjer og former som alle kan tegne. Hvor langt tilbake skal vingene trekke? Bør de se ut like eller forskjellige? Disse spørsmålene vil også bli besvart.