Pillsbury oppfinnelser

  Arthur C. Pillsbury var en talentfull fotograf og en begavet oppfinner. Den eneste av hans oppfinnelser han noensinne patenterte, var en maskin for masseproduserende bilde postkort. Når det gjelder kameraene hans, følte han at andre var mer sannsynlig å forbedre designen dersom de ikke ble patenterte. Hans fotografiske oppfinnelser, samt hans fotografier og filmer åpnet øynene til mennesker i den naturlige verden rundt dem.

Kretskortkamera

Pillsbury oppfant kretspanekameraet i 1906 mens en maskinteknikkstudent ved Stanford University. Kameraet veide 20 pund og svingete for å avsløre panoramautsikt over en 8-i-20-tommers negativfilm. Kameraets svivel ble drevet av en fjær-og-gir-mekanisme. 1906 var også året for det store San Francisco jordskjelvet, og Arthur Pillsbury var på vei med sin nye oppfinnelse for å fotografere den. Et av hans panoramabilder tatt fra toppen av St. Francis-hotellet viste hele byen i flammer. Kameraene ble brukt av fotografer gjennom det meste av det 20. århundre, spesielt under begge verdenskrigene for å fotografere store skip, soldater og slagmarker panoramaer.

Time-Lapse Motion Picture Camera

Han bygde det første tidsavbruddspotokameraet i 1910. Han var interessert i å komprimere tiden som var nødvendig for veksten av blomster, slik at vekstprogresjonen ville være synlig for det menneskelige øyet. I 1912 brukte han sin tidslapskamera til å gjøre verdens første naturfilm til et publikum av miljøvernere som inkluderte John Muir og Galen Clark.

Mikroskopisk bevegelseskamera

I 1927 ble Pillsbury kombinert to mikroskoper og et bevegelsesbilde c Amerika for å lage det første mikroskopiske filmkameraet. Før oppfinnelsen hadde ingen vært i stand til å synkronisere kameraet med mikroskopene for å lage bevegelsesbilder. Eksperter trodde at Pillsbury hadde 'gjort en av de viktigste bakteriologiske funnene av alderen.'

Røntgenbevegelseskamera

Mens han så på metamorfosen av en larve en dag i 1920, forestilte Pillsbury hvor mye mer spennende det ville være om han kunne se de interne forandringene som fant sted da det ble en sommerfugl. Resultatet var det første røntgenbevegelseskameraet. Den besto av en bly-lined boks med en åpning dekket med mørkt rødt glass. Emnet ble plassert mot glasset mens en rekke røntgenfotografier ble laget på en bevegelig filmstrimmel.

Underwater Motion Picture Camera

Pillsbury bygget det første undervannsobjektivet i 1930. Han satte en bevegelse bildekamera i vanntett tilfelle med optiske glassvinduer og kontroller på utsiden av esken. For å teste kameraet i klart vann reiste han til Pago-Pago og laget den første undervannsfilmen.