Hvilke ingredienser er i en Sharpie Marker?

 

Historie

Historien om Sharpie kommer tilbake til 1857, da blekk- og limfabrikken Sanford Manufacturing Company ble grunnlagt. Bedriftsnavnet endret seg litt gjennom årene, og det samme gjorde produktene sine. I 1964 introduserte Sanford sin Sharpie-markør, og markedsførte den som den første pennestilen permanent blekkmarkør.

Voksende aksept

Når den første Black Sharpie Fine Point-markøren ble introdusert, lærte forbrukerne raskt at blekkene holdt seg til en En rekke overflater som strekker seg fra plast til metall, glass og stein. Celebrity endorsements kom fra Jack Parr og Johnny Carson.

Ingredienser

Den skarpe permanente markøren med svart blekk kommer i fin, dobbeltspiss, meisel og super stiler. Løsningsmidlene som brukes i permanent blekk Sharpies inkluderer alkohol og etylenglykolmonobutyleter. De andre fargene i Sharpie-markørene inneholder Permchrome-blekk, og deres løsningsmidler inneholder også alkohol, men ikke glykoleter.

Variasjoner på originale sharpie

Sharpie Extra Fine Tip ble introdusert i 1979 i fire farger, etterfulgt av Sharpie Ultra Fine Point-markør i 1989. Sharpies popularitet tok seg av i 1990-årene, ettersom memorabilia-rasen økte og autografer ble søkt etter alt fra t-skjorter til fotball. Sharpie møtte etterspørselen etter en praktisk, permanent permanent markør som ville legge til lang levetid for autografer.

Morsomme fakta Mens den opprinnelige Sharpie brøt bakken med grunnleggende svart, er markøren tilgjengelig i så mange som 39 farger, avhengig av type penn eller markør. The Meisle Tip Sharpie er tilgjengelig i åtte farger, Twin Tip i 20 og Fine Point i 39 (pluss metallisk sølv). Sharpie penner er synonymt med permanente markører. Likevel produsenten av Sharpie penner gjør en rekke blekkprodukter, hver designet for forskjellige formål.