Hvordan lage et Play-Doh- og plastark eller glassprosjekt

 

1.

Først av alt, vil du bestemme alderen til prosjektprodusenten din. For en barnegatner foreslår jeg plastplater, for en voksen ville glasset se bedre ut. Hvis du tar tak i et tykt ark, vil det se fint ut, men tykke og sterke stykker er dyrere enn de tynne arkbeskyttere, for eksempel.

Ta det klare mediumet du bestemte seg for og tegnet på det med en blyant eller noe som ikke er svært synlig et design som du vil gjengi. Husk at den enkleste måten å gjøre dette på er å tegne ut i biter. Remeber, du vil ikke kunne vise skygge, med mindre du vil bli mer kompleks og bland Play-Doh.

3. Når du har en tegning som består av store blokker Det er som å male etter farge. Bare du vil 'male' med Play-Doh. Prøv å smøre et tynt lag på hver blokk, uansett hvilke farger som passer til designet ditt.

4.

Når du er ferdig, dekker hver blokk med Play-Doh. Løft glasset / plastet og se på 'painitng' du har opprettet på den andre siden.

5.

Hvis du finner en ramme som har glasset ganske langt unna bildet er satt inn, kan du gjøre dette maleriet på bilderammer. IKEA selger lite se gjennom bozes for håndverk. Bruk innsiden av lokket til å male og henge opp kunstprosjektet. For barn kan du bruke et arkbeskytter og deretter stikke Play-Do-siden til et ark papppapir.

Tips og advarsler

  • Husk at det er mye variasjon mulig basert på alder og vanskelighetsgrad kan gjøre dette til et enkelt prosjekt for et lite barn eller et vakkert kunstverk gjort av en voksen.
  • Hvis du rammer det, kan du prøve å holde Play-Do-siden av plastet / glasset ikke rørt på baksiden av rammen (som vanligvis er papp). Oljene fra Play-Do suger inn og forlater en oljeflekk, noe som gjør kunsten til å se rotete. Jeg har fjernet baksiden av bilderammer og har tappet i glasset til rammen for å unngå dette tidligere.
  • Leter du etter noe for barngartner å gjøre? Er du en lærer som ønsker å imponere foreldrene med sine barns kunst?