Arcylic Maleri Teknikker

 

Akvarellteknikk

Legg lerretet ditt flatt. Hvis lerretet er oppreist, vil malingen løpe sammen med denne teknikken. Bruk en liten mengde maling. Forbered din maling ved å ta små dabs av det for å blande med vann. Lag tynn konsistens ved å bruke mer vann enn maling. For bakgrunnsfarger vasker du store lerretområder med klart vann. Flytt dine valgte farger i vannet. Tillat å tørke. Bruk resten av de forberedte akrylfargene til maleriet. Ikke legg våte farger ved siden av hverandre, eller de vil blande seg. Sett våtmaling ved siden av en tørr farge for å skape skarpe kanter. Når bakgrunnen til maleriet er ferdig, er det på tide å male detaljene. Bruk små børster og akrylmaling direkte fra rørene. Malen blir merkbart tykkere og vil bli satt på lerretet.

Knivmaling

Denne teknikken bruker en palettkniv i stedet for en pensel. Denne kniven ser ut som en kittkniv, men har et vinklet kniv i stedet for en rett kant. Hele maleriet eller bare en del av maleriet kan gjøres med en palettkniv. Hold akrylmaling tykk med denne teknikken. Ikke vann den ned. Velg fargen på kniven og dra malingen over lerretet. Et solidt område kan skyves inn i lerretet. Lettere teksturerte områder er opprettet ved å lett dra eller berøre lerretet med palettkniven. Dette er en flott teknikk for å lage fjell, trær og menneskeskapte strukturer. For å lage rette linjer, bruk bare kanten på bladet til å skrape linjen inn i malingen.

Sgraffito Teknikk

Dette er en abstrakt moderne kunstteknikk. Begynn med å male et underlag på lerretet. Bruk en eller flere farger. La denne kappen tørke grundig. Påfør deretter et tykt lag maling over underlaget. Ikke la den tørke. Med et stumt objekt, skrape mønstre og linjer i det våte frakket, så viser basisfarge. Ikke bruk en skarp gjenstand, eller du kan kutte lerretet eller skrape grunnlaget. Objekter som kan brukes er blyantpusser, børster, palettkniver og penselhåndtak. Hvis topplakken begynner å tørke, spray den lett med en tåke med vann. Akrylmaleri kan brukes i flere teknikker. Akrylmaling er vannløselig. Vann tynner malingen, og eventuelle lakk kan ryddes opp med vann. Akryl er også ikke-giftig og tørr raskt.