Ideer til en Scientist Bulletin Board

  For å få oppmerksomheten til og inspirere den spirende forskeren på rommet ditt, designe et oppslagstavle med noe mer enn sikkerhetsregler og bilder av mikroskoper. Mysterier, rare skapninger og spennende karrierer blomstrer innen vitenskapen. Når oppslagstavlen inneholder interessante bilder, morsomme fakta og taktile elementer, vil barna sikkert finne vitenskap et fengslende emne.

Super Scientist Biographies

Introduser barn til kjente og viktige forskere gjennom et Super Scientist Bulletin Board. Dekk en svart papirbakgrunn i stjerner for å holde portretter av forskerne, med tekst under hver som inneholder biografisk informasjon. Over hvert portrett legger du en skarp dør med brunt papir, og under det skriver du forskerens navn. En liten tekstblokk under navnet inneholder en anelse til forskerens identitet. Tittel oppslagstavlen 'Gjett forskeren' og få barn forsøke å gjette forskeren fra ledetråden før du åpner døren.

Merkelig, men sant

Lag en merkelig, men sann oppslagstavle med fakta om å få barna til å ta en andre utseende og begynn å tenke på å bli forskere. For å legge til interesse for det 'rare' -dettebrettet, strekk boblepakningspakningen over farget bakgrunnspapir. Legg til bilder av rare skapninger som de fra N.O.A.A. nettside til toppen av oppslagstavlen i nærheten av tittelen, for å trekke oppmerksomheten til det. Har oppslagstavlen flere bilder og tilhørende tekst som refererer til rarlige vitenskapelige fakta, som ombiology.orgs 'rare' fakta om hår og negler '(se referanse 1).

Bli en forsker!

USA Institutt for jordbrukets Vitenskap for barn-nettsider viser over 15 forskjellige fagkarriere i landbruket alene. Bli en forsker! oppslagstavle introduserer barn til de mange fagfeltene som er tilgjengelige som karriere. Velg karrierer som er mest interessante for barn og legg til informasjon om de karriere i styret ditt. Etter at barna har undersøkt styringsinformasjonen, må de velge en av karriere og tegne seg som voksne som utfører den jobben for visning på tavlen.

Forsker i aksjon

En forsker i handlingsoppslag krever oppmerksomhet med sin løpende, enkle eksperimenter. Sterke plastlips poser som inneholder eksperimenter pågår, skaper en skjerm tilgjengelig for konstant vitenskapelig observasjon. Finn enkle eksperimenter som de som involverer spirefrø, plantevannabsorpsjon og blandingsløsninger i plastposer. Heng posene, eksperiment tittelen og foreslåtte utfall eller spørsmål spørsmål på oppslagstavle. Opprett et mellomrom ved siden av hver for studentobservasjons kommentarer på klistremerker for å legge til interaktiviteten og interessen til denne oppslagstavlen.