Mobil kommunikasjonsverktøy

  Røyksignaler og telegrafi-ledninger ble en gang ansett som nyskapende kommunikasjon, men du trenger ikke å bygge en brann på en høyde lenger. Med moderne kommunikasjonsteknologi kan folk nå noen på flere måter enn noen gang før. Faktisk blir hele systemet Mobil telefoner, e-post, direktemeldinger og chat er alle tilgjengelige uansett hvor du er.

Mobiltelefoner

Trådløse nettverk er den raskest voksende kommunikasjonsteknologien i historien, i henhold til MIT Press. Dekningsområder blir større og kostnaden ved å eie mobiltelefoner går ned. Mobiltelefonbruk har vokst så mye at i mange hjem er de den eneste typen telefon som brukes som familier velger å slippe landlinjetelefontjenesten helt.













Høyhastighets tredje og fjerde generasjon trådløse nettverk forvandler mobiltelefonen til en mobil kommunikasjon og datasenter. Internett a t bredbåndshastigheter.

Smartere enheter

Wi-Fi-tilkobling, GPS-teknologi og Bluetooth-teknologi samles i enheter som BlackBerry og iPod Touch. Disse og lignende 'smart phone' -enheter tillater brukere å få tilgang til kommunikasjons-, underholdnings- og medieapplikasjoner. Du kan lese den siste utgaven av favorittmagasinet, se på film, surfe på favorittwebområdene dine eller send e-post på farten.


Nyere, kraftigere operativsystemer , prosessorer og utviklingen av nettbasert 'cloud computing' endrer måtene folk jobber og spiller nå og i fremtiden. Cloud computing flytter databehandlings- og datalagringsfunksjonene til datamaskinen, der de kan nås av brukere fra hvor som helst, ifølge Dan Anderson fra Elon Universitys kontor for universitetsrelasjoner.

4G-nettverk

Den siste verktøyet i mobilkommunikasjon er det fjerde generasjons trådløse nettverket. Det er ofte kalt 4G, og tilbyr mobiltelefonbrukere Internett-tjenester på bredbåndshastigheter. Ny teknologi gjør smartere mobiltelefoner som kan utnytte høyere hastighet og høyere datahastigheter som 4G muliggjør. />




















< >

Ifølge en rapport i 'Rollins Business Journal' av Allen H. Kupetz og K. Terrell Brown, er 4G-kommunikasjonsteknologi et produkt av Forsvarets Advanced Research Projects Agency. DARPA-forskning begynte også utvikling o på Internett.