Hvordan lage kuleste steinsteiner

 

1.

Bestem hva du vil skære. Hvis du har en kunstnerisk bakgrunn, kan du velge noe komplekst, som en blomst eller et dyr. Hvis du er ny på skulptur, kan du starte med grunnleggende former eller en todimensjonal tegning på steinen.

2.

Tegn en grunnleggende disposisjon på steinen med kull blyant hvis du gjør en todimensjonal tegning. Dette gir deg en veiledning rundt hvilken du skal kutte.

3. Legg din stein på et håndkle eller ark for å fange det støvet som kapping produserer.

4

Bruk lommekniven til å begynne å vri på kantens kant for å skape en form. Arbeid med følelse så vel som ved syn, arkivere grove kanter og glatte hjørner. Bare du vil vite når arbeidet ditt er fullført.

Tips og advarsler

  • Soppesten kan også bli polert når du er ferdig med carving ved å bruke vann og fint sandpapir for å gni det glatt.
  • Bruk en ansiktsmaske for å forhindre innånding av støvet fra tannsteinen.
  • Tørketørn er en talkobasert stein som henter sitt navn fra sin voksagtige glatte tekstur når den er polert. Det er den mykeste steinen og kan skåret med lommekniv. Det inneholder ofte urenheter og sprekker som er skjult til du kutter inn i dem; Hvis det skjer, må du enten jobbe med ufullkommenheten eller begynne frisk. Hvor kult din ferdige carving er, avhenger av fantasien din, men med den riktige metoden for carving tennstein, er himmelen den eneste grensen for kreativiteten din.