Slik fotograferer du naturen

 

1.

For å få det flotte skuddet, må vi vite om de beveger seg oftere om dagen eller er de nattlige. Ved å kjenne til dette kan vi komme seg ut og sette opp lenge før deres kikkbevegelsestider med minimal forstyrrelser.

2.

Speid ut en områdedager før du ser etter tegn på skapningens nærvær. Ikke la noe ligge igjen når du er i naturen og vær forsiktig så du ikke la noen dufter. Hvis dyrelivet lukter menneskelige dufter etterlatt, vil de mest sannsynlig ikke komme i dette området igjen.

3.

Se på dette området fra alle vinkler, finn et sted hvor du vil få beste bakgrunn uten forstyrrelser og holde deg ute av sikte og skade. På skuddens dag sørg for at noen vet hvor du er og når du skal komme tilbake. Hvis du ikke kommer tilbake, må du kontakte deg Hold et førstehjelpssett, blitslys og alt annet sikkerhetsutstyr som trengs for ditt område. Håper alltid det beste og forberede seg på det verste.

Fotografering av natur og jakt har mye til felles. Faktisk er en av de få forskjellene utstyret som brukes til å skyte din be. For å få fantastiske bilder av dyreliv må vi studere skapningen vi prøver å fange. Å vite de vanlige handlingene og atferdene til bestemte arter kan hjelpe oss med å forutse deres neste skritt før det er gjort.