Hvordan lage et tegneseriebilde av deg selv

 

1.

VELG EN BILDE

Et hode skudd fungerer veldig bra, men du kan velge et fullstendig kroppsslag hvis du foretrekker det. Viktigst: velg et bilde som har en ryddig bakgrunn, eller bruk ekstraktverktøyet ditt og trekk utvalget ditt fra bakgrunnen.

2.

VELG ARTISTISK FILTER

Gå til 'Filter' og velg 'Artistic.'

Du har nå mange valg. For min illustrasjon valgte jeg 'Smudge Stick.' Jeg justerte deretter glidebryterne til jeg fikk det utseendet jeg foretrukket.

3.

TWEAK DETALJER

I min illustrasjon har modellen blå øyne; Men da jeg påførte 'Smudge Stick' filter, øynene var i skygge, så de ble mørke.

For å gi mine avatar blå øyne, brukte jeg 'Marquee' verktøyet og valgt en sirkel, og sørg for at bunnkanten av sirkelen min matchet bunnen av irisets iris.

Deretter, med 'Avtrekk fra utvalg' alternativet til Marquee-verktøyet (ligger på menylinjen under 'Bilde' og 'Lag'), trakk jeg en annen sirkel, trekker fra toppen av den første sirkelen og lar en halvmåne for den nedre delen av iris- -delen som er synlig under øyelokket.

Jeg la til et annet lag, så mine tilpasninger ville være på et eget lag, og kunne lett bli slettet hvis de ikke passet meg. (Pass på å klikke på det nye laget før du bruker Fyll-verktøyet.)

Med 'Fyll' verktøyet, fylte jeg halvmåne med blå.

Med 'Eraser' verktøy, ta bort noen deler av halvmåne som ikke burde være der.

Gjenta med det andre øyet.

4.

FLATTEN BILDE OG RESIZE < br />
Nå er alt du trenger å gjøre, flatt bildet og størrelsen til ønskede dimensjoner.

Vil du ha en morsom og interessant avatar for ditt sosiale nettverk, Facebook, Twitter, mySpace og andre?

Slå et portrett inn i et tegneserie eller kunstsykt bilde. Det er enkelt og morsomt å gjøre.

For å bruke PhotoShop for dette morsomme prosjektet, følg bare disse enkle trinnene:

(Hvis du ikke har PhotoShop, vennligst se Ressurser Seksjon nedenfor for andre programvarealternativer for å gjøre bildet ditt til et tegneseriebilde.)