Liste over forskningsassistentoppgaver

  Mange universitetsstuderende finansierer sin videreutdanning ved å ta stilling som forskningsassistent. Forskningsassistenter er vanligvis studenteransatte ansatt av fakultetets medlemmer som trenger hjelp til et bestemt forskningsprosjekt. Når det er sagt, avhengig av feltet der forskningen finner sted, den spesifikke avenyen for forskning som gjennomføres, og fakultetsmedlemmets og forskningsgruppens behov, kan en forskningsassistent spesifikt ha en rekke forskjellige oppgaver.

Konfigurer eksperimenter

Mens en forsker vanligvis har prosjekter underveis når du ansetter en forskningsassistent, er forskere alltid åpne for nye oppdagelsesveier. De fleste fakultetets medlemmer forventer at deres assistenter skal foreslå, designe og gjennomføre forskningsprosjekter basert på kunnskap hentet fra data samlet i løpet av deres tidligere forskning.

Operatørutstyr

En forskningsassistent i et vitenskapelig laboratorium forventes å ha evnen til riktig bruk av utstyret i laboratoriet. Avhengig av RAs spesifikke forskningslinje, bør hun kunne sette opp og drive mikroskop, sentrifuger, inkubatorer, spektrofotometre og annet utstyr som kreves for prosjektet hun jobber på.

Samle data Sannsynligvis er den viktigste plikten til en forskningsassistent å samle data. Forskningsassistenter er ikke bare involvert i å sette opp eksperimenter, de må også vise seg som avgjørende for prosjektet ved å samle data fra de mange forsøkene og replikasjonene av eksperimenter som må gjennomføres for et vellykket forskningsprosjekt.

Publiser resultater

De fleste forskningsassistenter får en kvote for antall artikler de må publisere i peer-reviewed tidsskrifter for å opprettholde sin stilling. En forskningsassistent forventes å undersøke primærlitteratur, skrive og gjennomgå materialer for offentliggjøring og sende arbeid til tidsskrifter for publisering gjennom deres opptjening som forskningsassistent.

Utfør klare oppgaver

Sannsynligvis m ost oversett plikt til en forskningsassistent er en kontoradministrator. Forskningsassistenter er ofte pålagt å håndtere og svare på e-postmeldinger angående deres forskningsprosjekter; å intervjue, ansette og administrere laboratorieassistenter og å opprettholde oversikt over forsyninger og midler som brukes og trengs for forskningsprosjektet.