Slik bruker du polykryl

 

1.

Slip din tidligere farget eller malt tre lett for å sikre at noen luftbobler eller andre mindre ufullkommenheter er utjevnet.

2.

Tørk av overflatene av prosjektet med den luddfrie kluten for å fjerne slipingsstøv.

3.

Påfør et tynt, jevnt lag Polycryl med pensel.

4.

La Polycrylene tørke i flere timer. Dens tørre tid ligner vannbasert maling, i motsetning til tørrtiden i mange dager for standard polyuretan.

5. Legg prosjektet lett igjen, og beleg igjen med polykryl. Gjenta trinn én til fire så mange ganger som ønsket å bruke så mange strøk Polycryl som du vil.

6.

La Polycrylen tørke i flere dager før du bruker det ferdige stykket .

Polykryl er et merkenavn fra Minwax-selskapet, et selskap kjent for polyuretaner. Polyuretan er en oljebasert dekk som brukes til toppbelegg, farget og malt tre. Som det er oljebasert, er opprydding generelt betraktet som et problem, som man må bruke løsningsmidler til å rengjøre børster, hender og alt annet. Polykryl er en kombinasjon av ordene Polyuretan og Akryl. Dette dekket, laget av Minwax, er vannbasert, noe som betyr at det vasker opp med rent vann. Enkel bruk av dette produktet er litt tarnished av det faktum at det er mindre holdbart enn vanlig polyuretan, men for de fleste anvendelser kan Polycryl erstattes av polyuretan med gode resultater.