Slik lærer du digital kunst

 

1.

Utvikle kunnskapen om todimensjonal design. Selv om de fleste kunst kan læres bare gjennom observasjon og praksis, kan grunnleggende designene bli best lært i en klasse med en lærer som kan gi tilbakemelding. Design grunnleggende, hvis de ikke kommer instinktivt, diskuteres best med noen kunnskapsrike.

2.

Kjøp den digitale programvaren som kreves for arten du ønsker å produsere. Photoshop er bransjestandarden for de fleste former for digital kunst, og digitale kunstprofessorer kreves å kjenne Photoshop intimt.
Når du har kjøpt den nødvendige programvaren, må du bruke tid på å lære programmet. Dette tar timer, dager, måneder og til og med år med praksis. Denne programvaren må oppdateres når nye versjoner blir utgitt.
For å kunne bruke den nye programvaren, kan det hende du ønsker å melde deg på noen grafikk kunstklasser.

3.

Lær å tegne. Ta tegningsklasser og trene mye. Studieforhold og form.

4.

Lærling selv til noen som allerede er dyktig som digital kunstner. Du kan søke om en stilling som praktikant på et grafisk designkontor, eller prøv å koble deg til en kunstner gjennom tegning eller designfaglige klasser.

Digital kunst kan ta mange former, og å lære hver bestemt type digital kunst avhenger av hvilken type kunst det er. Digital kunst kan inkludere digital fotografering, bilder gjort i Photoshop eller Illustrator, eller digital animasjon.