Hvordan lage fake gull barer

 

1.

Form skumblokkene inn i murstein med avsmalnende sider, ved hjelp av en skarp kniv. Hver murstein skal være formet som en lang, lav avkortet pyramide eller brød. Størrelsen er ikke kritisk, da gullstenger kommer i mange forskjellige størrelser fra 1 g til mange pund, men hold proporsjonene omtrent to eller tre ganger så lange og høye eller brede.

2.

Bland en mengde gips som er tilstrekkelig til å belegge en eller to murstein om gangen i en stor bolle i henhold til pakningsanvisning.

3.

Skyv en spyd i bunnen av Hver murstein skal brukes som et håndtak for å dyppe det i gips.

4. Dypp hver skum murstein inn i gipset i bollen for å belegge den på alle sider. Gips bør være konsistensen av tunge krem ​​på dette punktet.

5.

Sett de belagte mursteinene til side på en stålstang til gipset herdes. For en fullstendig kur, la minst 24 timer eller til gipset ikke lenger er kult når det holdes til kinnet.

6. Bruk pudderpapir til å glatte og jevne ut tøffe områder når gipset er helt hardt.

7. Tørk av alt gipsstøv med en fuktig fille og la de våte områdene tørke helt gjennom igjen.

p>

8. Sprøyt mursteinene med gullmaling inntil den er lett belagt. Gjenta flere ganger ved å bruke lette jakker hver gang og la dem tørke et par minutter mellom strøk for å gi den beste finishen.

9.

La det tørke i den perioden som anbefales på malingen før bruk.

Tips og advarsler

  • For best resultat, sørg for at hver bit av skummet er dekket med gips før maling. Mange spraymalinger inneholder løsningsmidler som kan spise inn i og oppløse ubeskyttet skum.
  • Hvis du vil sette bokstaver på din barer, bruk frimerker laget for lærarbeid for å trykke tallene og bokstavene inn i skummet før plastering.
  • < li> Bruk hansker, lakkermaske og øyevern når du sprayer maling, og maler alltid på et godt ventilert rom eller ute. Alt som glitter, er kanskje ikke gull, men det kan se mye ut som det når du vet hvordan du skal forfalske det. Hvis du finner deg selv i behov av mye glittende stoff og den virkelige avtalen er for verdifull for din spesielle situasjon, kan noen billige materialer og et par timer med slim alchemi forvandle et vanlig rom til et hvelv på Fort Knox. Hemmeligheten er i kanen av gull metallisk maling, det vil si. Inneholder fint, skinnende messingpulver, gjør det en utmerket erstatning for gull når det er alt som teller.