New York Summer Camps With Horses

  Ridning er en spennende opplevelse som også lærer barna selvdisiplin og ansvar. Sommerleir er en ideell mulighet til å hjelpe barna med å utvikle kjærlighet til ridning. Det statlige landskapet i New York gjør det mulig for mange rytterleirer å velge mellom. Hvis barna ønsker å øke sine ferdigheter eller trene for første gang, har New York sommerleirprogrammet for den spirende rytteren.

Pok-O-MacCready Camps

Pok-O-MacCready Camps, ved en innsjø i Adirondack-fjellene, tilbyr en co-ed sommerleir for barn i alderen 6 til 16 år. Hestermesterprogrammet understreker grunnleggende og gir campere muligheten til å binde med hestene sine. Utover læringskompetanse er programmet designet for bobiler til å forstå teamarbeid og ansvar. Sammen med fem daglige timetimer er 35 aktiviteter fra fjellklatring til seiling tilgjengelig. Med veiledning, gjør campingvogner sine egne tidsplaner, honing riding ferdigheter som de liker vanlig leirliv.

Pok-O-MacCready Camps
P.O. Box 397
Willsboro, NY 12996
800-982-3538
pokomac.com

Camp Pinnacle Summer Camp

Camp Pinnacle er en kristen sommerleir som tilbyr en hestekamp for gutter og jenter i alderen 10 til 16 år. Ligger i Helderbergfjellene, tilbyr leiren praktisk hestetrening fra 'et gudlig perspektiv.' Bare 10 campere er registrert per uke for å sikre personlig instruksjon. Det er separate programmer designet for hvert ferdighetsnivå. Uke 1 er for barn som er redd for hester eller har ingen erfaring. Mellomliggende uke er for barn komfortabel med hester som har riddet stier og har grunnleggende kunnskap om grooming. Det avanserte rytterprogrammet er for de som har hest eller har konkurrert. Alternativer er tilgjengelig for barn som ikke er klare til overnatting.

Camp Pinnacle
621 Pinnacle Road
Forheesville, NY 12186
518-872-9100
camppinnacle.org

Raquette Lake Camps

Raquette Lake Camp har et ridesenter for jenter fra 6 til 16 år. Femti jenter med alle rider evner trene under en olympisk medalje rytter og trener. Alle aspekter fra å hoppe til dressur er dekket. Et innendørs klasserom er tilgjengelig på regntunge dager. Campister velger å ri tre ganger i uken eller daglig på syv ukers sommerleirprogram. Campere er velkomne til å styre sine egne hester på Raquette Lake for en ekstra kostnad.

Raquette Lake Camps
444 Old Post Road, Suite A
Bedford, NY 10506
315-354-4382
raquettelake.com

French Woods Festival

French Woods Festival ridningsprogram understreker ridning som en livslang aktivitet. Programmet består av engelsk og vestlig stil med ridning, samt 'hest hvisking.' Instruktører lærer nybegynnere og avanserte kurs på hundrevis av hektar stier og utendørs og innendørs ridning ringer. I tillegg til ridning tilbyr French Woods dans, sirkus, visuell kunst, sport og vannkanten.

French Woods Festival
350 Bouchoux Brook Road
Hancock, NY 13783
800-634-1703
frenchwoods.com