Realistisk Maleri Teknikker

 

Lag ditt linjearbeid

Start din realistiske maleri med veldig detaljert linjekunst på lerretet ditt. Hvert prosjekt trenger et solid fundament, og det solide grunnlaget for et realistisk maleri er svært detaljert linjekunst. Tegn dette på lerretet ditt ved hjelp av en myk blyant. Sørg for å trekke ut små detaljer som rynker og små folder i kjøttet eller klærne til motivet ditt.

Hvis du tegner et dyr, for eksempel, må du sørge for å tegne dyrets pynt og form. Hvis du tegner klær, må du trekke hver brett av stoff, da disse detaljene vil få lystskygger, og et realistisk maleri må ta dette i betraktning.

Legg til basisfarger før detaljer

Legg grunnfargene dine til maleriet. Disse fargene skal være de enkleste nyanser av maleriet. Du lager i hovedsak separate deler av grunnleggende farger, slik at du har noe å bygge på senere. Pass på å legge til alle dine grunnleggende farger. Du kan bestemme hva dine basefarger er ved å se på referansen din og plukke ut de mest dominerende fargene i maleriet. Bruk disse på lerretet ditt med dristige slag. Du kan finjustere detaljene senere.

Legge til lys og skygge

Legg høydepunkter og skygger til maleriet. Ikke vær redd for å bruke litt forskjellige nyanser for disse høydepunktene og skyggene. Hvis du for eksempel maler mørk pels eller klær, kan du bruke en blåaktig grå som et høydepunkt.

Husk hva retning lyskilden din støtter lys når du legger til høydepunkter og skygger. Hvis en lyskilde, som sola, støser lys fra øvre venstre hjørne av maleriet enn de lyseste områdene vil være øverst til venstre på objektene i maleriet. Når du vurderer dette, må du huske på at hver del av maleriet ditt bør vurderes separat. For eksempel bør nesen, kinnene og leppene til en person alle betraktes som separate objekter når du legger til høydepunkter og skygger. Men du må også ta nese på en figur kan gi en skygge på kinnet. Vær sikker på å blande disse nyansene sammen jevnt ved å sakte trekke frem noen av høydepunktene og skyggene dine i grunnfargene. < br /> < br /> Når du jobber i høydepunktene og skyggene, flytt til mindre børster for å legge til mindre detaljer om lys og skygge. Disse mindre slagene bidrar til å legge til realisme i maleriet. Maling av et realistisk bilde er noe de fleste begynnende kunstnere forsøker å oppnå. Et realistisk maleri viser kunstnerens dyktighet og håndverk. Å skape et realistisk maleri kan virke som en skremmende oppgave først, men ved å bryte prosessen opp i små mål og trinn, kan kunstneren skape et realistisk bilde uten å bli overveldet.