Hvordan lage og vise Kids Wall Art

 

1.

Gi barna dine de riktige verktøyene. Få barnet ditt til å lage kunstverk spesielt for ditt hjem. Bruk riktig sikkerhetsutstyr og vær oppmerksom på et forestående rot. La barnet male på lerret, noe som kan være noe han aldri har opplevd før. Hvis du er redd for å ha kunstverk som er for lyst, spør barnet ditt om å jobbe i en bestemt fargepalett. Paletten trenger ikke å være en nøyaktig samsvar med veggen din farge. Du kan til og med gi barnet ditt inspirasjonstykker som stoff eller keramikk for å lære ham om farge og mønster. Ikke begrens barnet ditt for mye, eller få dem til å føle seg presset for å skape 'high art'. Noen av de mest kjente moderne kunstverkene er rett og slett dristig skvett av farge som enkelt kan rekreasjon av barn. Bli med barnet ditt ved å lage barn veggkunst, kan de bare lære deg en ting eller to om kreativitet.

2.

Koordinere kunstverket med rommet ditt. Du kan basere et helt rom rundt barnets veggkunst . Bruk den som et hoppe av punkt for å dekorere et rom som føles uinspirert. Store biter av barnas veggkonstruksjon fungerer godt på vanlige hvite vegger som kan bli funnet i en leieleilighet. Ramme kunst og linje ned gangen for et kunstgalleri som vil vise barnets kreativitet. Legg et lite kort ved siden av hvert maleri med barnets beskrivelse av maleriet ditt, så du vil ikke glemme minner som følger med maleriet.

3.

Lag en roterende galleri. Du kan kanskje ikke velge en favoritt fra alt kunstverket som barnet ditt bringer hjem fra skolen. Oppbevar brikkene i en mappe. Du kan vise kunsten i rammer, eller festet til klutnøkler. Bruk metallplater og dekorative magneter til en hel kunstvegg. Hold kunstverket bevegelig for å endre utseendet på rommet ditt og vis barnets nyeste arbeid.

4.

Beskjør og forstør barna dine arbeid. Har barna dine vegg kunst profesjonelt trykt. Forstørre kunstverket vil gjøre det til fokus på rommet. Snakk med barnet ditt før du endrer arbeidet ditt på noen måte. Se det som samarbeid i stedet for å prøve å dekorere, slik at du ikke vil skade barnets følelser eller kvele kreativiteten.

Kids veggkunst trenger ikke å bygge opp i en haug på skrivebordet ditt. Vis kunstverket rundt hjemmet ditt for å gi farge til et kjedelig rom. Barnet ditt kan trives på ros og vil være mer kreativ. Vis barnets veggkonstruksjon på en profesjonell måte for å gi det betydning og få det til å blande seg inn i et elegant rom.