Slik lager du fotostempler med juridisk porto

 

1.

VELG EN DIGITAL BILDE

Når du velger et bilde, behold størrelsen på stemplet i tankene. (Se tips nedenfor for tilgjengelige størrelser.) Fette bilder som er lukket, vil vanligvis være mer tilfredsstillende i en liten størrelse.

PRAKSIS MED DITT SELECT DIGITAL IMAGE (Valgfritt)

Dette trinnet er valgfritt, men det vil bidra til at du er fornøyd med resultatene. For å øve, følg disse trinnene:
1. Lag en kopi av det valgte bildet ditt, og gi det et annet navn
2. Åpne kopi
3. Beskjære nært, hold den valgte bildestørrelsen i bakhodet
4. Reduser bildet til proporsjoner av den valgte bildestørrelsen.

3.

KROP DIN SELECTED PHOTO TO DESIRED PROPORTIONS

Etter at du har praktisert med kopieringsbildet ditt, bør du lage en annen kopi av originalen og klargjøre den for opplasting. Beskjær, hold bildet i forhold til den valgte ferdige størrelsen. Med andre ord, hvis du planlegger å bestille frimerker i størrelse liten (1,8 x 1,3), vil du sørge for at bildet ditt har proporsjoner 390 x 282 piksler; For medium (2.1 x 1.3), vil du være sikker på at bildet ditt har proporsjoner 400 x 249; og for store (2,5 x 1,5), vil du sørge for at bildet ditt har proporsjoner 425 xx 255.

4.

VELg et nettsted som gir en fotostempelutskriftstjeneste < br />
Det finnes en rekke nettsteder som tilbyr et fotostempel. Forsikre deg om at nettstedet du velger, bærer symbolet som indikerer at det er godkjent av den amerikanske posttjenesten.

5.

OPPLØP FOTOET ditt

Last opp din valgt bilde. Fullfør bestillingsskjemaet. Vent på tilpassede fotostempler for å komme fram. Nyt. Vær stolt.

Tips og advarsler

  • Frimerker kan bestilles i små - 1,8 x 1,3 tommer; medium - 2,1 x 1,3 tommer; og stor - 2,5 x 1,5 tommer.
  • EN ENKEL MÅTE TIL LAYOUT DIN PERSONIFISERTE STAMPS er å gå til bildebehandlingsprogrammet ditt (jeg bruker PhotoShop) og åpne et nytt bilde. Angi proporsjonene til pikselinnstillingene angitt i trinn 3, i henhold til små, mellomstore eller store. Åpne ditt valgte bilde nå. Lag en kopi. Reduser størrelsen på kopien til noe nær den største andelen i den nye filen du nettopp åpnet. Dra nå bildet i det nye bildet, opprett et nytt lag. Du kan nå flytte laget rundt til du har en sammensetning som gleder deg. Nå er alt du trenger å gjøre, flatt ditt bilde, og det vil bli beskåret og proporsjonalt, alt på en gang.
  • Design dine egne amerikanske frimerker. Tilpass bryllup invitasjoner, takk kort, bursdagsfest invitasjoner, julekort eller spesiell korrespondanse med ditt eget bilde på frimerket.

    Å lage dine egne amerikanske første klasse frimerker er enkelt hvis du følger de enkle trinnene under: