Hvordan lage websider i en eBook

 

1.

Identifiser de nettsidene som vil bli inkludert i eBok. Hold dem nært beslektede og planlegg presentasjonen av presentasjonen i eBok for å skape en logisk informasjonsstrøm for leserne dine.

2.

Kopier tekstinnholdet på hver nettside og lim inn det til et tekstbehandlingsprogram. Når du har alle sidene du planlegger å inkludere, gå gjennom dokumentet og rediger det for å skape jevnere overganger mellom hver side av innholdet mens du fjerner navigasjon og andre lenker.

3.

Legg til hvilken som helst formatering eller grafikk du vil ha med i sluttproduktet. Grafikk, overskrifter, bunntekst og sidetall skaper en mer profesjonell presentasjon og gjør det lettere for leseren å forbruke informasjonen.

4.

Lagre filen på maskinen din i .doc , .wpd eller .txt format. Disse formatene brukes av henholdsvis MS Word, WordPerfect og alle grunnleggende tekstredigerere. Merk at filer i .txt-format ikke er i stand til å støtte bilder eller avansert formatering.

5.

Lag en PDF-versjon av filen din. Hvis du ikke klarer å gjøre dette på datamaskinen, kan du besøke et nettsted som Freepdfconvert.com og klikke på bla gjennom-knappen. Naviger til plasseringen av filen din og klikk på Åpne. Skriv inn e-postadressen din og klikk på 'Konverter din fil'.

6.

Vent på FreePDFConvert.com for å lage din PDF-fil. Når det er gjort, vil du få en nedlastingskobling for filen din, samt e-post til nedlastingskoblingen. Din PDF-ebook vil bli levert i zip-format, slik at du trenger et program som WinZip for å pakke ut det.

En av de første stedene å søke etter informasjon om å lage en eBok er ditt eget nettsted. Bare fordi informasjonen allerede er online betyr ikke at du ikke kan pakke et antall sider inn i en eBok og tilby den som en gratis rapport eller til og med selge den som et informasjonsprodukt.