Miljøproblemer på grunn av gruvedrift

 

Kjemisk utslipp

Mange gruveoperasjoner bruker giftige kjemikalier som en del av deres bruk. MacArthur Forrest-prosessen brukes i gullgruveoperasjoner for å trekke ut mer gull fra fjellet. Natriumcyanid eller kalsiumcyanid, dødbringende giftige kjemikalier, brukes til å oppløse og trekke ut gullpartikler fra den bergede steinen.

Denne prosessen har økt minproduksjonen dramatisk, men til en pris. Disse kjemikaliene kommer i vannet og luften, og danner en fare for liv og helse.

Syretrening

Min syreavløp er et problem som fortsetter i mange år etter at gruvedriften stopper. Bilde en strøm som flyter over hele landet. Vannet er rust rødt og ingenting lever i det - ingen planter, ingen fisk. Regn og smeltende snø vaskes gjennom en gruve og oksyderer pyritt.

Vannet, fullt av idiotens gulloksid, kommer inn i en bekk eller en elv, og pyrittløsningen blir svovelsyre. Denne forurensningen vil fortsette i flere tiår, og dræpe vannveiene, men noen løsninger er tilgjengelige. Professor John Chermak, Virginia Tech, presenterte et papir på 2004-møtet i American Society of Mining and Reclamation i april 2004 som viser at bruken av kalkstein i forlatte gruver kan redusere effekten av syreavløp.

Overflate Ødeleggelse

Gruvedrift er en destruktiv prosess. Ved utvinning av kull eller mineraler blir tusenvis av hektar landskap ødelagt. Planter og trær sløves bort av gruveutstyr og dyr mister viktige habitatområder. 1977 er alt det som gjenstår, de stygge kratrene og nakne steinene som ligger bak.

Strip mining effektivt decimates hele fjellet topper mens metaller mining i Vesten har slått en gang naturskjønne områder i store gapende groper som minner om månekrater s.

Sedimentproblemer

Et annet miljøproblem forårsaket av gruvedrift er erosjon og sedimentstopping av bekker. Regn og smeltende snø forårsaker at jorden forstyrres av gruvedrift for å vaske ned i bekker og elver. Gruveprosessen fjerner planteveksten som vil avskrekke erosjonen, og dette gjør at overflødig sediment kan vaske ned.

Når det er i bekker, dekker det overmåte sedimentet strømmen og blokkerer sollyset ved å gjøre vannet mørkt. Fordi sollys ikke kan nå bunnen, stopper alger med å vokse og fisken og små dyrene som mates på alger, sulter. Prosessen fortsetter opp i næringskjeden, og reduserer typen og mengden av levende ting i vannveien.

Culm Banks

Kullgruvedrift forurenser landet ved å etterlate tonnevis av små kullpartikler for små til å bli bearbeidet. Gruveprosessen etterlater store arealer som er dekket av dette svarte avfallsmaterialet, kalt culm banker. Jordene under kullavfallet mangler næringsstoffer og inneholder giftige nivåer av aluminium. Disse store svarte områdene absorberer solenergi og konverterer den til varme med dagtemperaturer som til tider når 150 grader F. Kombinasjonen av varme og næringsfattige jordar som er etterlatt av kullgruveproduksjon, gjør det vanskelig å gjenopprette vegetasjonen i disse områdene.

Løsninger

Det amerikanske kontoret for bergverksgjenvinning og håndhevelse i forbindelse med gruveindustrien og lokale vannvannsmyndigheter gjør anstrengelser for å forhindre forurensning av vannveier fra min avrennelse og kjemiske utslipp. Disse anstrengelsene viser noe løfte, og det er også landanleggets gjenvinningsprosjekter som utføres av kullgruveselskaper. Ifølge nettstedet for Mineral Information Institute er det etablert verdifullt utvalg av land for viltliv og våtmarksområder der kullgruv pleide å være. Gruve mineraler USAs behov skaper noen store problemer for miljøet. Erosjon og sedimenter tett strømmer har ødelagt tusenvis av vannveier, mens kjemisk utslipp og utslipp av sure miner forurenser drikkevannet.

Forbundsretten mandater at gruveselskapene gjenkjenner landskapet, men gjenvinning ofte ikke reparerer skader. Det er et alvorlig problem, og problemet vokser. Ifølge professor Alan Berg, Harvard University, ved det andre tiåret av dette århundret vil Wyoming alene ha 40.000 kvadratkilometer av gjenvunnet kullgruver.