Caterpillar Svampe

 

Historie

Caterpillar sopp har blitt brukt som medisin i den kinesiske kulturen i hundrevis av år. Det ble en gang trodd at caterpillar sopp var faktisk en orm. Gjennom videre vitenskapelige studier ble det imidlertid lært at det faktisk er en sopp som produserer en fruiting kropp gjennom verten til en død larve larve. Svampens navn på kinesisk, Dong chong xia cao, oversetter til 'vinter orm, sommergress.' Derfor er det vinter på en orm, og det blir en plante om sommeren.

Geografi

Caterpillar larven lever hovedsakelig under jorden i alpint gress og busk lander. Det trives på det tibetanske platået, som er et enormt stort og forhøyet platå i Sentral-Asia og Himalaya, og det blomstrer i en høyde fra 9.000 til 16.000 fot.

Forberedelse < / h2> Tidligere ble larvssvamp tørket og malt i et pulver eller kombinert med andre tonics for inntak. I øyeblikket drikker den mest gjennomsnittlige inntaket kjøttkraft fra en ande fylt med caterpillar sopp deretter kokt. Metoden er buljongen behagelig både i smaken og aromaen. Flere kreative oppskrifter inkluderer soppsalt som selges i apotek og på bønder. Markeder.

Funksjon

Tradisjonelt er det antatt at inntak av larvssvampen kan hjelpe til med å helbrede slike plager som hoste, anemi og kn ee og ryggsmerter. I dag er det imidlertid hovedsakelig brukt til å avlaste stress eller for å øke styrke og vitalitet.

Betraktninger

Mange lokale tibetanske bønder drar nytte av å høste caterpillar sopp og selge den til markeder. Caterpillar sopp er solgt i alle apoteker i Kina så vanlig som ginseng. På grunn av det potensielle resultatet, blir mange bosatt og ikke-hjemmehørende bønder belastet innkvarteringsgebyr. Noen få fylker har til og med begynt å forby utenomstående å samle caterpillar sopp i sin helhet, og andre vedtar samme lov. Cordyceps sinensis er en sopp som vokser fra de mummifiserte kroppene til døde larver larven det drepte. Sporer fra denne soppen fyller larver larvens kropp, og skaper filamenter kjent som hyphae, som igjen dreper larve larven. En fruiting plantekroppe vokser deretter direkte fra den døde larve larvens panne og slipper sporer inn i vinden for å infisere andre larver. Caterpillar larver som er heldige å ikke bli smittet, vokser til slutt til store møll klassifisert som Hepilus fabricius.