Hvordan fungerer et komposjonsarbeid?

 

Hva er et kompositt?

Et utkastkompass ser ut som en omvendt Y. Den består av to armer. En arm ender i en nål mens den andre holder en blyant. Armene er justerbare, som lar deg åpne armene så lite eller så vidt du vil. Knappen øverst på oppkastkompasset, eller akselen eller bunnen av Y er hvor du holder kompasset mellom tommelen og pekefingeren.

Hva er komprimeringsformålet?

Utkastkompasset er brukes til å tegne en bue eller en sirkel. Fordi nålen til kompasset ikke beveger seg og blyanten beveger seg rundt den, kan du tegne en perfekt sirkel eller buk. Og fordi armene på trekkompasset er justerbare, tillater det Du skal tegne en sirkel eller en bue i hvilken diameter du velger - innenfor komprimeringskompasset.

Hva er de virkelige verdenskonfigurasjonene av et kompass?

Et kompass er et nyttig verktøy for en ingeniør eller en arkitekt. Både ingeniøren og arkitekten må tegne sirkler eller buer når de utarbeider sine planer. Utkastkompasset gir dem mulighet til å tegne bue eller sirkler for å skalere på planene.

Utforming av kompass i litteratur

John Donne brukte tegningskompasset som en metafor i hans dikt, 'A Valediction Forbidding Sorrow,' sammenlignet med nålen eller fast punkt av kompasset til hans kjærlighet og blyanten som dreier seg om punktet til seg selv.