Hvordan skrive et kunstpapir

 

1.

Kjenn deg med kunstbegreper og hva de betyr. Dette er viktig fordi du vil skrive med kunnskap om hva du kommuniserer.

2.

Informer publikum. Mens du skriver om kunst, er det lett å anta at alle er kjent med vilkårene du bruker. Sakte ned og ta deg tid til å beskrive termer som alle kanskje ikke er kjent med. Eksempel: Ordet, 'verdi' kan ha mange betydninger. Bruker du begrepet 'verdi' å indikere økonomisk verdi, beskrive lys og mørk i et stykke eller vurdere moralene sine? Leserne vil sette pris på den ekstra tiden du tar for å skrive beskrivende.

3.

Skriv en oversikt. Dette vil tillate deg å lage avsnitt som oppsummerer en tanke om gangen. Kunst er så komplisert; det kan være lett å ende opp med noe innviklet. Hvis du bruker en oversikt, vil det tillate deg å lage en struktur for tankene dine.

4.

Kunstskriving krever ofte sammenligninger for å definere hva det er og ikke prøver å formidle. Kunst akkurat som musikk har en historie med eksperimentering. Kunstbevegelser undersøker ofte arbeidet før det og omdefinerer ideer med en ny bevegelse. Det er viktig å bruke andre kunstnere, kunstverk eller ideer til å kontrastere temaet i papiret ditt.

5.

Få noen til å se over papiret ditt. Har de noen spørsmål eller kommentarer? Vurder deres observasjoner som du skriver om. Se på det selv med friske øyne og spør deg selv, hvordan ville noen som ikke er kjent med kunst svare på papiret ditt? Hvordan vil en ekspert vurdere hva du skrev om kunst?

6.

Følg sitatkriteriene hvis du skriver dette for et kurs.

Tips og advarsler

  • Hold en ide om de sentrale tingene du ønsker å formidle, og ha alt du skriver, støtter det.
  • Hold stykker gruppert sammen rundt samme grunnleggende tanke.
  • Prøv å skille avsnitt av personlige meninger fra avsnitt som inneholder informasjon.
  • Se pronomen! Kunstskriving kan gå igjen og igjen. Det kan virke lett å referere til ting som 'det' eller 'det', men for mange av dem kan miste leserne dine.
  • Å skrive om kunst er en kunstform i seg selv. Kunst er vanskelig å definere, og ofte når folk skriver om kunst, kan de miste det de prøver å kommunisere blant de utallige mulighetene som er tilgjengelige for å beskrive i kunsten. Kunst kan skrives om på en beskrivende måte, en filosofisk måte eller en kombinasjon av de to. Skrive om kunst kan være biografisk, historisk eller instruksjonsmessig. Følger følgende trinn for å hjelpe deg med å skrive effektivt om kunst.