Hvordan tegne Vegito

 

1. Dra Vegito's hode med en stor oval form. Lag brystet med en rektangulær form under hodet. Legg til en 't' -form i midten av ansiktet. Tegn en annen horisontal linjen under den første i hodet. Lag Vegito's store skuldermuskler med sirkler på øvre venstre og høyre hjørne av rektangelet. Legg til to diagonale linjer i basen av hver skulder for armer. 2. Tegn Vegito øyne med to lange, tynne trekanter på den øverste horisontale retningslinjen inne i ansiktet. Tegn nesen med en sideveis 'V' -form bare over den nedre horisontale retningen i ansiktet. Legg halsen med to diagonale linjer som kommer ned fra bunnen til venstre og høyre side av Vegito ansikt. Tegn pecs med to store firkantede former på brystet. Legg biceps og triceps med to buede figurer festet til armens retningslinjer.

Tegn Vegito øyenbryn ved å legge en buet linje rett over hvert øye. Tegn en munn like nedenfor Nesen har en stor firkantet form. Gjør toppen av denne formen større enn bunnen. Legg omrisset av Vegito s hår med en stor diamantform rundt hodet. Lag Vegito s vest med to diagonale bånd over brystet.

4. Separer de enkelte hårlåsene ved å trekke trekantede former for å dele hoveddelen av håret i seksjoner. Legg til bunter med to buede konusformer som kommer fra venstre og høyre side av pannen. Legg til elever med en liten sirkel i venstre side av hvert øye. Tegn en parallell linje under hvert øyenbryn. Tegn en horisontal linje over det øvre brystet for å skape underkjolen.

5.

Slett alle linjer som du ikke ønsker å gjøre permanent. Blekk hele illustrasjonen. La bleken tørke og forsiktig slette blyanten.

6.

Fargelegge illustrasjonen med kunstmarkører. Farg håret og øyenbrynene svart. Farg huden beige, vestblå og underkjolen oransje. Legg skygger med brunfarge rundt pannen under øyne og under haken. Bruk mørk blå til å legge til skygger langs innsiden av vest.

Tips og advarsler

  • Lag en kopi av bilde i trinn 5 slik at du ca n fargeleggen illustrasjonen uten å ødelegge den ferdige tegningen.
  • Pass på at du legger et papirark under illustrasjonen mens du farger, da blekket kan bløde gjennom siden.
  • Vegito er en av de mer intense tegnene i Dragon Ball Z-universet. Mens han først begynte sin karriere som en skurk i serien, går han snart sammen med Goku og resten av sitt band av kampsport-superhelter for å kjempe enda mer ondskapsfuller. Vegito er kåt, grusom og ekstremt tøff. Tegning Vegito er lik på mange måter å tegne andre Dragon Ball Z-tegn. For eksempel har han det samme spikete sorte håret så mange tegn og kan avbildes i den tradisjonelle blå og oransje uniform. Tegne et bilde av Vegito kan være en fin måte å skape en hyllest på denne karakteren.