Slik vokser du et brev

 

1.

Brett papiret slik at toppkanten kan forsegles over den brettede bunnen, eller legg meldingen i en konvolutt som ikke har lim på klaffen. En del av brevskriving er forseglingen av brevet, slik at mottakeren kan fortelle ved at seglet at andre ikke har lest sin personlige melding.

2.

Tetningsvoks er ikke den myke voks brukt i stearinlys. Voksen er vanskeligere, men den smelter når wicket brenner og drypper på papiret for å bli forseglet. Lys wick med en kamp, ​​og la bare et par dråper av den varme voksen falle på papirkanten. Blås ut flammen.

3.

Ta opp forseglingen og trykk den på den varme voksen. Fjern forseglingen, og voksen vil forbli å holde papiret sammen og forsegle forseglingen. Historisk sett var selene veldig personlige, og hver person hadde sitt eget. Ikke bare lukkede de et brev, de var noen ganger offisielle tegn på myndighet til å gå med en signatur. Du kan ønske å lage din egen forsegling.

Har du skrevet noe i vakkert kalligrafi? Kanskje det er et brev, et sertifikat for noen, en invitasjon eller bare et dikt som blir sendt som en gave. I alle fall vil du legge til det spesielle preg ved å lukke konvolutten, ikke med moderne lim, men ved å bruke tetningsvoks .