Tegneserie teknikker

 

Lag tegnet

Lag tegnefilmkarakterene dine ved å ta vanlige mennesker og overdrive deres individuelle egenskaper. Du kan gjøre dette ved å forstørre visse viktige uttrykksfunksjoner som hodet, øynene, nesen, munnen og hendene. Du kan også få karakterene til å ha mindre kropper i forhold til hoder, hender og føtter.

Dyr kan også brukes som tegneseriefigurer. Du kan lage antropomorfe dyr, noe som betyr å gi disse skapningene menneskelige egenskaper. Den enkleste måten å gjøre det på er å få dyrene til å gå på to bein og gi dem munn som kan snakke. Hvis du vil ta det til ekstreme, prøv å kle deg tegneseriedyr i menneskeklær. Dette fungerer best hvis du kan komme med et tema for deres klær som matcher en stereotype om dyret. For eksempel kan en gris ha på seg slampete klær, du kan kle på en kanin som en hippie eller lage en frosk inn i en fransk dikter med bjørne.

Opprette bevegelse

Du kan lage bevegelse med tegneserien din tegne hvis du vil slå den til animasjon. For å gjøre dette er en av de beste måtene å starte med en grunnleggende figur og legge til bevegelse ved å legge lag på toppen av figuren. På hvert av disse arkene bør tegningen endres litt for å skape en illusjon av bevegelse. For eksempel, for å vise et tegneseriefigur som kjører, begynner du med et tegn som står, og i det neste illustrasjonsprogrammet er det et bein litt bøyd. Fra det punktet vil du vise neste illustrasjon med tegnets ben bøyes videre til karakteren ser ut som om han eller hun bryter inn i en skritt. Da vil du trekke det andre benet sakte fremover og bøye ettersom det første beinet beveger seg tilbake. Gjenta denne prosessen så lenge du vil at bevegelsen skal finne sted.

Du trenger ikke å animere tegneseriene dine for å skape en følelse av bevegelse. Du kan lage bevegelse i en tegneseriestripe ved å vise et tegn i en pose i det frie panelet og deretter endre posen helt i det neste panelet. Leserens sinn vil fylle inn hullene og forestille seg at tegnet har flyttet for å komme inn i den nye posen.

Legge til humor

Du kan skape humor ved å plassere tegneseriefiguren i situasjoner som gjør dem ubehagelige eller er upraktisk gitt karakteren til karakteren din. For eksempel, hvis du har opprettet en tegneseriebever som også er en idiot, prøv å plassere ham ansvarlig for en stor bank. Sværheten ved å kjøre en bank ville skape nok konflikt for en vanlig historie, men ved Du har også laget observasjoner som du har gjort om små detaljer i livet som virker absurde som lanseringspunkter for din tegneserier. Disse kan variere fra det virkelig verdslige som matbutikk etikette til outlandish priser på medisinske regninger. Bruk personligheten til tegnene du har laget for å kommentere disse daglige opplevelsene. Å lage tegneserier er en fin måte å uttrykke humor og kreativitet på. Cartooning innebærer mye visuell humor, samt muligheten til å lage tegneseriehistorier og plott. Cartooning vil tillate deg å lage verdener helt fra din egen fantasi, så vel som tillate deg å ta bilder på ting i livet du finner urettferdig eller latterlig.